Μια ροζ Mercedes E-Class κάμπριο [Overkill]

Σχετικά άρθρα

Pink Mercedes E-Class Cabrio (2)

Θα πρέπει να είσαι αρκετά χαζός για να χαλάσεις ένα τόσο όμορφο αυτοκίνητο όπως η Mercedes E-Class και να το μετατρέψεις σε μία ροζ κάμπριο λιμουζίνα.

Ας τα πάρουμε από την αρχή. Οι αλλαγές λοιπόν που υπέστη αυτή η Mercedes E-Class ξεκίνησαν από τις τέσσερις πόρτες της, και συνεχίστηκαν αφού αφαίρεσαν την οροφή, κάνοντας την κάμπριο. Να σχολιάσω το χρώμα; Ο μόνος λόγος που μπορώ να βρω για να δικαιολογήσω την επιλογή του, είναι για να τραβάει τα βλέμματα, γιατί από άλλη άποψη είναι απαίσιο. Ναι, είναι αυτό το ωραίο ροζ χρώμα της Πάρις Χίλτον και της Τζούλιας Αλεξανδράτου.

Και τελειώνουμε με τις χρωμιομένες ζάντες του. Όλα μαζί μας κάνουν αυτή την θεσπέσια μετατροπή. Φυσικά και αστειεύομαι λέγοντας κάτι τέτοιο. Πάντως ο-η ιδιοκτήτης του θα πρέπει να εύχεται να μην βρέξει ποτέ, γιατί είναι κρίμα να βρέξει τέτοιο “κουκλί”‘.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανάκληση για 260.658 Mercedes GLE και GLS

Σε μια ακόμη ανάκληση προχωρά η Mercedes-Benz, με αυτή να επηρεάζει 260.658 GLE και GLS παγκοσμίως και που έχουν κατασκευαστεί μεταξύ 1 Φεβρουαρίου 2018...

Η Mercedes EQS χάνει το 48% της αξίας της μέσα σε μόλις 12 μήνες

Με την ανοιξιάτικη περίοδο αγοράς αυτοκινήτων να ξεκινά μόλις στις ΗΠΑ, το iSeeCars δημοσίευσε μια ακόμη έρευνα στην οποία βλέπουμε ποια αυτοκίνητα χάνουν περισσότερο...