Video: Κάποιος έκανε το παλιό του Fiesta, Transformers

Σχετικά άρθρα

article-2469774-18DF6C3A00000578-431_634x420

Ο Hetain Patel, ένας Βρετανός καλλιτέχνης έχει μετατρέψει ένα ταπεινό Ford Fiesta σε ρομπότ. Χρειάστηκε τρεις μήνες για να ολοκληρώσει τις εργασίες με τους πίσω τροχούς του Fiesta να έχουν μετατραπεί σε πόδια ενώ οι πόρτες σε χέρια. Ο Patel, είναι γιος Ινδού μετανάστη και με το έργο του, θέλει να δείξει την σχέση ανάμεσα στις τάξεις των ανθρώπων, την μετανάστευση και την οικογένεια.

Σκοπίμως επέλεξε ένα Ford Fiesta του 1988 ως μοντέλο, καθώς ήταν το πρώτο αυτοκίνητο που οδήγησε σε ηλικία 17 ετών. Ο Patel, δήλωσε:

Είμαι γεννημένος στη Μεγάλη Βρετανία από Ινδούς μετανάστες. Αυτό το αυτοκίνητο μου δίνει μια γεύση ανεξαρτησίας. Κατασκευάστηκε στη Αγγλία και είναι ένα σύμβολο της εργατικής τάξης.

Πρόσθεσε ότι το έργο αντανακλά επίσης, τη δική του οικογένεια. Συμβολίζει μια ζωή γεμάτη συγκρούσεις, που είναι ένας καθημερινός αγώνας επιβίωσης. Τα Transformers ξεκίνησαν στην Ιαπωνία το 1984. Πρόκειται για φατρίες εξωγήινων ρομπότ, που μπορούν να μεταμφιέζονται και αγωνίζονται για την ειρήνη.

Transformers 4 Age of Extinction (1)

Έχουν επεκταθεί σε κόμικς , κινούμενα σχέδια , βιντεοπαιχνίδια, ενώ έχουν γυριστεί και ήδη τρεις κινηματογραφικές ταινίες και αυτό το καιρό ετοιμάζεται και η τέταρτη, στην οποία μαζί με τα υπόλοιπα supercars θα υπάρχουν επίσης μια Pagani Huayra και μια Ferrari 458 Speciale.

Transformers 4 Age of Extinction (2)

[Πηγή: Daily Mail]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...