Nissan March Bolero, ένα Micra που ήθελε να γίνει Bentley

Σχετικά άρθρα

nissan-march-bolero

Η Nissan θέλοντας να ικανοποιήσει κάθε γούστο παρουσίασε αποκλειστικά για την ιαπωνική αγορά το March Bolero (όπου March βάλε Micra).

Η συγκεκριμένη έκδοση του μικρού αυτοκινήτου πόλης απευθύνεται κυρίως στο γυναικείο κοινό που έχει σαν προτεραιότητα την πολυτέλεια και το γούστο. Η έκδοση Bolero διαφοροποιείται από τις υπόλοιπες καθώς καθώς το body kit της Autech διαθέτει μια εντελώς νέου σχεδιασμού μάσκα, που θυμίζει έντονα αυτή της Bentley, ενώ διαθέτει και αρκετά χρωμιωμένα μέρη, όπως στον εμπρός προφυλακτήρα, στα χερούλια και στον λεβιέ των ταχυτήτων. Στο εσωτερικό υπάρχει αυτόματος κλιματισμός, GPS και πολυτελής διάκοσμος.

nissan-march-bolero

Το March Bolero θα είναι διαθέσιμο μόνο με τον 1200άρη κινητήρα απόδοσης 82 ίππων που συνδυάζεται με το CVT κιβώτιο. Η εμπροστοκίνηση έκδοση θα ξεκινάει από 1.458.450 yen (€ 11,306), ενώ η τετρακίνητη από 1.631.700 yen (€ 12,649).

[Πηγή: Nissan]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τέσσερα πρωτότυπα από την Nissan

Τα πρωτότυπα Epoch, Evo, Epic και Era παρουσίασε στην έκθεση του Πεκίνου η Nissan, πρωτότυπα που δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με την Dongfeng Motor. Πρόκειται...

Η Nissan μειώνει τις εκτιμήσεις κερδών της

Η Nissan μείωσε κατά 14,5% τις εκτιμήσεις για τα ετήσια λειτουργικά της κέρδη της, επικαλούμενη χαμηλότερες από τις αναμενόμενες πωλήσεις αυτοκινήτων λόγω "γήρανσης" των...