Video: Δοκιμάζοντας το Morgan 3 Wheeler ΜΥ2014

Σχετικά άρθρα

The Morgan 3 Wheeler is the best horse ever

Η Βρετανική Morgan το 2011 είχε αναβιώσει έναν θρύλο μετά από 58 χρόνια, αφού είχε παρουσιάσει το Threewheeler. Το XCAR φαίνεται ότι έχει ιδιαίτερη συμπάθεια στο Βρετανικό τρίτροχο, καθώς το δοκιμάζει για δεύτερη φορά, μέσα σε πίστα.

Το Threewheeler το οποίο είχε στα χέρια του ο Alex Goy είναι το MY2014 μοντέλο, όπου διαθέτει βελτιωμένο σασί που προσφέρει αυξημένη στρεπτική ακαμψία και καλύτερο χειρισμό. Επίσης νέα είναι και η κεντρική μονάδα διαχείρισης, το τιμόνι έχει επαναρυθμιστεί, υπάρχει νέο σύστημα ψύξης και από οπτικής πλευράς, το αυτοκίνητο δεν διαθέτει τη παραμικρή αλλαγή, εκτός από τις επιπλέον εισαγωγές αέρα και τις νέες επιλογές στα διαθέσιμα χρώματα.

Μηχανικά φορά ένα V-Twin κινητήρα της S&S απόδοσης 115 ίππων που συνδυάζεται με ένα 5-τάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων της Mazda που διαθέτει και όπισθεν με την κίνηση να μεταφέρεται στον πίσω τροχό μέσω ιμάντα. Ζυγίζει 500 κιλά και τα 0-96 χλμ/ώρα τα κάνει σε 4,5 δευτερόλεπτα ενώ έχει τελική ταχύτητα 185 χλμ/ώρα.

[Πηγή: YouTube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...