Η BMW teasάρει την M4 DTM

Σχετικά άρθρα

BMW M4 DTM teaser image

H BMW έδωσε την πρώτη teaser φωτογραφία της M4 DTM, της αγωνιστικής έκδοσης της M4, με την οποία θα συμμετέχει στο Γερμανικό πρωτάθλημα τουρισμού.

Το αυτοκίνητο θα αντικαταστήσει την Μ3 DTM , είναι βαμμένο σε λευκό χρώμα έχοντας κατά μήκος της τα χρώματα του τμήματος M (γαλάζιο, μπλε και κόκκινο).

Ήδη η BMW δοκιμάζει το νέο της αγωνιστικό το οποίο θα ξεκινήσει τους αγώνες του στις 4 Μαΐου από το Hockenheimring.

Η γερμανική εταιρία κρατάει τις λεπτομέρειες του αυτοκινήτου επτασφράγιστο μυστικό αλλά ο Διευθυντής του BMW Motorsport, Jens Marquardt, έδωσε κάποια στοιχεία λέγοντας χαρακτηριστικά:

Η BMW M4 Coupe Concept σίγουρα δείχνει φανταστική. Έτσι θα είναι και το αυτοκίνητό μας για το DTM για τη νέα χρονιά. Το υπόσχομαι σε όλους τους fans. H BMW M3 DTM κέρδισε το 2012 το τίτλο στη πρώτη της χρονιά. Προφανώς και θέλουμε να ακολουθήσει αυτή την επιτυχία και ο διάδοχος της.

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του προέδρου του Μ Division, Dr. Friedrich Nitschke, λέγοντας χαρακτηριστικά:

Όλοι οι οπαδοί της BMW M και του DTM έχουν σίγουρα ένα καλό λόγο για να περιμένουν τη νέα χρονιά.

[Πηγή: BMW Motorsport]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Κάπως έτσι θα είναι η νέα BMW X3

Μέσα στους επόμενους μήνες η BMW θα παρουσιάσει τη νέα, τέταρτη γενιά της X3 και αυτές οι renderings φωτογραφίες μας δείχνουν πως θα μοιάζει...

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...