Ο Elon Musk επιβεβαιώνει τις συζητήσεις με την Apple

Σχετικά άρθρα

2012Tesla-Model-S_02

Σε μία συνέντευξη που παραχώρησε στο Bloomberg, ο Elon Musk επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα που έκαναν την εμφάνιση του μερικές ημέρες πριν. Επιβεβαίωσε δηλαδή πως η Tesla Motors, μίλησε με την Apple.

Συζητήσαμε με την Apple. Δεν μπορώ να σχολιάσω το αν οι συζητήσεις αυτές κατέληξαν σε κάποιου είδους εξαγορά. Θα ανησυχούσα σε κάθε σενάριο εξαγοράς, από οποιονδήποτε, μήπως χάναμε τον στόχο που μας ωθεί προς τα εμπρός ως Tesla.

Δήλωσε ο CEO. Ο στόχος στον οποίο αναφέρθηκε, δεν είναι άλλος από την μαζική παραγωγή ενός πολύ καλού ηλεκτρικού οχήματος που θα απευθύνεται σε ευρύ κοινό και είπε, πως αν η πώληση της εταιρίας του, την έφερνε πιο κοντά στην επίτευξη αυτού του στόχου, θα το σκεφτόταν πολύ σοβαρά. Που σημαίνει πως η πρόταση της Apple δεν ήταν του γούστου του Musk.

Μία ακόμα σημαντική δήλωση που έκανε ο Elon Musk ήταν ότι περιμένει πως η Tesla θα είναι “η πρώτη εταιρία που θα λανσάρει μία σημαντική λειτουργία αυτόνομης οδήγησης στην αγορά”. Αυτό θα γίνει μέσα στα επόμενα χρόνια.

[Πηγή: Bloomberg]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Tesla Model 3 Performance με 517 άλογα

Η Tesla παρουσίασε σήμερα την γρήγορη έκδοση του ανανεωμένου Model 3, το Model 3 Performance. Είναι το ισχυρότερο Model 3 που έχει κατασκευάσει η...