Ο Nick Heidfeld είχε σοβαρό ατύχημα στον 1ο αγώνα της Formula E

Σχετικά άρθρα

Ο πρώτος αγώνας του Formula E αποτελεί παρελθόν, με τον Luca Di Gracci να παίρνει τη πρώτη καρό σημαία του νέου ηλεκτρικού πρωταθλήματος της FIA, αλλά ο Nick Heidfeld είχε σοβαρό ατύχημα στο τέλος του αγώνα, στη προσπάθεια του να πάρει τη πρώτη θέση. Θέλοντας να προσπεράσει τον Nicolas Prost στη τελευταία στροφή, ο δεύτερος τράκαρε τον Heidfeld, το μονοθέσιο του οποίου καρφώθηκε πάνω στις προστατευτικές μπαριέρες της πίστας. Ευτυχώς ο Γερμανός δεν τραυματίστηκε από το ατύχημα αυτό.

Τόσο ο Prost όσο και ο Heidfeld εγκατέλειψαν δίνοντας έτσι την ευκαιρία στον di Grassi να τερματίσει πρώτος, τον Franck Montagny δεύτερος και τον Sam Bird τρίτο.

formula e

Να θυμίσω πως αυτοκίνητα ασφαλείας και ιατρικής βοήθειας είναι τα BMW i8 και i3 και στη συνέχεια μπορείς να δεις το i8 safety car να driftάρει.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

H Subaru ανανεώνει το αγωνιστικό BRZ Cup Car Basic

Από το 2013 η Subaru διαθέτει στη γκάμα της αποκλειστικά στην αγορά της Ιαπωνίας μια έκδοση του BRZ έτοιμη για χρήση εντός πίστας, όταν...

H Hyundai παρουσιάζει το αγωνιστικό Ioniq 5 eN1 Cup

Τέσσερις μήνες μετά την προεπισκόπηση η Hyundai αποκάλυψε το Ioniq 5 eN1 Cup, με το μοναδικό αυτό ηλεκτρικό αγωνιστικό αυτοκίνητο να βασίζεται στο Ioniq...