Η Mercedes-AMG GT θα έχει τουλάχιστον και δεύτερη γενιά, η AMG δεν ετοιμάζει hypercar

Σχετικά άρθρα

amg gt

Η AMG GT παρουσιάστηκε τη περασμένη εβδομάδα στο Παρίσι και ο CEO της AMG, Tobias Moers αποκάλυψε πως το νέο αυτοκίνητο θα διαθέτει τουλάχιστον 2 γενιές. Η κάθε γενιά θα έχει κύκλο ζωής 7-8 ετών, με την εταιρία να ετοιμάζει αρκετές ακόμη εκδόσεις της, όπως την Black Series, την ανοικτή έκδοση της, καθώς και την αγωνιστική GT3, που θα αντικαταστήσει την SLS AMG GT3.

O Moers άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο η AMG GT να εξοπλιστεί και με σύστημα τετρακίνησης, αλλά για την ώρα τίποτα δεν είναι επίσημο. Επίσης ο Γερμανός δήλωσε πως η AMG δεν ετοιμάζει κάποιο hypercar και πιστεύει πως η AMG GT θα γνωρίσει μεγάλη εμπορική επιτυχία.

Mercedes-AMG GT with Silver Chrome Package (1) Mercedes-AMG GT with Carbon Package (2)

Στις σχετικές ειδήσεις η Mercedes-AMG αποκάλυψε και τα Carbon και Silver Chrome πακέτα της AMG GT, που συμπληρώνουν το Night Package. To Carbon πακέτο κοστίζει 4.700 ευρώ και προσθέτει στο αυτοκίνητο carbon μπροστά spoiler, carbon αεραγωγούς και μαύρα γυαλιστέρα διακοσμητικά.

Mercedes-AMG GT with Carbon Package (1) Mercedes-AMG GT with Silver Chrome Package (2)

Η Silver Chrome έκδοση διαθέτει ασημένιο χρωμιομένο splitter, ασημένιους αεραγωγούς, ασημένια γρίλια, όπως επίσης μαύρα γυαλιστερά και αλουμινένια διακοσμητικά.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Mercedes EQS χάνει το 48% της αξίας της μέσα σε μόλις 12 μήνες

Με την ανοιξιάτικη περίοδο αγοράς αυτοκινήτων να ξεκινά μόλις στις ΗΠΑ, το iSeeCars δημοσίευσε μια ακόμη έρευνα στην οποία βλέπουμε ποια αυτοκίνητα χάνουν περισσότερο...