Η Mercedes-Benz G-Class θα διατηρήσει τον τετράγωνο σχεδιασμό της

Σχετικά άρθρα

g65 amg

Η Mercedes-Benz επιβεβαίωσε πως η G-Class θα διατηρήσει τον τετράγωνο σχεδιασμό της, μιας και το κοινό, όπως δείχνουν οι πωλήσεις της, τον λατρεύουν. Οι πωλήσεις της G-Class έχουν τριπλασιαστεί τα τελευταία πέντε χρόνια. Το 2013 πουλήθηκαν 12.000 G-Class με τον CEO της Daimler, Dieter Zetsche, να δηλώνει πως η G-Class είναι το αυθεντικό και θα συνεχίσει την πορεία του ως έχει.

Το πραγματικό εκτός δρόμου πολυτελές αυτοκίνητο θα παραμείνει στην αγορά για τουλάχιστον 8 χρόνια ακόμη, με την Magna Steyr να το κατασκευάζει έως το 2022, με την G-Class να ανανεώνεται στιλιστικά και μηχανικά το 2016, έτσι ώστε να πληροί τους αυστηρότερους κανονισμούς εκπομπών CO2 της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά και την ασφάλεια των πεζών. Η ανανεωμένη G-Class θα αποκτήσει μεγαλύτερο πλάτος κατά 10 εκατοστά, πιο ευρύχωρη και πολυτελή καμπίνα, ενώ θα βελτιωθεί και η σταθερότητα της στον δρόμο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Mercedes EQS χάνει το 48% της αξίας της μέσα σε μόλις 12 μήνες

Με την ανοιξιάτικη περίοδο αγοράς αυτοκινήτων να ξεκινά μόλις στις ΗΠΑ, το iSeeCars δημοσίευσε μια ακόμη έρευνα στην οποία βλέπουμε ποια αυτοκίνητα χάνουν περισσότερο...