To Lexus LF-LC δεν θα είναι αντικαταστάτης του LFA

Σχετικά άρθρα

Lexus LF-LC Blue Concept

Η Lexus επιβεβαιώνει και πάλι την παραγωγή του LF-LC concept, αυτή τη φορά, μέσω του Αντιπροέδρου της Lexus Ευρώπης, Alain Uyttenhoven. Σε πρόσφατη συνέντευξη του, ο  Uyttenhoven είπε πως η Lexus θα περάσει στην παραγωγή το εντυπωσιακό LF-LC concept αλλά όχι ως αντικαταστάτη του LFA:

Δεν θα είναι ένα ανθρακονημάτινο αυτοκίνητο που θα κοστίζει €450.000. Θα είναι –από πλευράς κατασκευής- ένα φυσιολογικό αυτοκίνητο που θα μπορεί να παραχθεί σε μεγαλύτερες ποσότητες από 500.

Δήλωσε ο Αντιπρόεδρος. Ο Uyttenhoven απέφυγε να μιλήσει για το powertrain της έκδοσης παραγωγής του LF-LC και για το πότε θα λανσαριστεί στην αγορά αλλά είπε πως το design του μοντέλου όταν περάσει στην παραγωγή “ίσως είναι πολύ κοντά σε αυτό του concept”.

Μιλώντας γενικά για την γκάμα της Lexus, ο Uyttenhoven επανέλαβε πως θα προστεθούν κι άλλα “F” μοντέλα αφού ο κόσμος τα ζητάει ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο προσθήκης ενός νέου, μικρότερου από το NX SUV.

ΠηγήAutoExpress

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τέλος τα Lexus LC και RC στην Ευρώπη

Η Lexus αφαίρεσε τα LC και RC από τους τιμοκαταλόγους της στην Ευρώπη, πράγμα που σημαίνει ότι η premium ιαπωνική εταιρία πλέον πουλά μόνο...

Πωλείται το Lexus LFA που ανήκε στον Mr. Bean

Ο ηθοποιός Rowan Atkinson, που έγινε ευρέως γνωστός για τον ρόλο του ως Mr. Bean, έχει μια μεγάλη συλλογή αυτοκίνητων και ανάμεσα τους βρισκόταν...