Το νέο Audi R8 δεν θα φορά τον V8 4,2-λίτρων κινητήρα

Σχετικά άρθρα

r8

Σε λιγότερο από τρεις εβδομάδες, η Audi θα παρουσιάσει τη δεύτερη γενιά του R8, με μια φωτογραφία του αυτοκινήτου να διαρρέει μέσα στο περασμένο Σαββατοκύριακο. Τώρα, φήμες από την Αυστραλία αναφέρουν πως το νέο R8 δεν θα φορά τον γνωστό ατμοσφαιρικό V8 4,2-λίτρων κινητήρα.

Το Motoring, επικαλείται πηγές κοντά στην Audi και αναφέρει πως το νέο R8 δεν θα φορά τον ατμοσφαιρικό V8, και αρχικά θα είναι διαθέσιμο μόνο με τον V10 5,2-λίτρων κινητήρων απόδοσης 570-580 ίππων.

H Audi σκέφτηκε να τοποθετήσει τον V8 κινητήρα στην plug-in υβριδική έκδοση του R8, αλλά η σκέψη απορρίφθηκε, με την Γερμανική εταιρία να συνδυάζει τον ηλεκτροκινητήρα, είτε με ένα V6, είτε με έναν turbo τετρακύλινδρο κινητήρα. Η plug-in υβριδική έκδοση του R8, αναμένεται να βγει στην αγορά μέσα στα επόμενα 3 χρόνια και φήμες θέλουν το R8 να φορά στο μέλλον και έναν diesel κινητήρα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Έτσι θα είναι το Nissan Qashqai facelift [Renderings]

H Nissan ανακοίνωσε στις αρχές της εβδομάδας ότι στις 17 Απριλίου θα παρουσιάσει το Qashqai facelift, καθώς έχουν περάσει τρία χρόνια από το εμπορικό...