O Tim Cook λέει ότι το Apple Watch θα αντικαταστήσει το κλειδί του αυτοκινήτου σου

Σχετικά άρθρα

Apple-Watch-16

Με την επίσημη εκδήλωση για τα αποκαλυπτήρια του Apple Watch να γίνεται στις 9 Μαρτίου στο Yerba Buena Center for the Arts στο San Francisco, ο CEO της Apple, Tim Cook, μίλησε στην Telegraph για το ότι τα “έξυπνα ρολόγια” μπορεί να μην έχουν την απήχηση που πολλοί μπορεί να περίμεναν, αλλά κερδίζουν ολοένα έδαφος.

Ο Cook μετά τη θέληση του να αντικαταστηθεί το κλειδί του αυτοκινήτου με το iPhone σου, τώρα θέλει να κάνει το ίδιο και με το Apple Watch και δήλωσε χαρακτηριστικά:

Θα υπάρξουν ενδεχομένως πολλές άλλες επαναστατικές χρήσεις. Το ρολόι έχει σχεδιαστεί για να είναι σε θέση να αντικαταστήσει τα κλειδιά του αυτοκινήτου και τα μεγάλα, άσχημα τηλεχειριστήρια που χρησιμοποιούνται σήμερα από πολλά οχήματα.

apple-watch

Το παραπάνω θα μπορούσε να είναι μια σημαντική εξέλιξη και ενισχύει την άποψη ότι η Apple μπαίνει όλο και πιο ενεργά στην αυτοκινητοβιομηχανία. Από τη στιγμή που το Watch συνδέεται με το iPhone μέσω Bluetooth, οι αυτοκινητοβιομηχανίες θα είναι εύκολο να φτιάξουν μια εφαρμογή που θα μετατρέπει το ρολόι σε τηλεχειριστήριο, το οποίο εκτός από τις κλασικές λειτουργίες θα μπορεί να ρυθμίζει και τον κλιματισμό, ή να αναβοσβήνει τα φώτα για να εντοπίσεις το παρκαρισμένο αυτοκίνητο σου.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Πατέντα της Ferrari αποκαλύπτει εξακύλινδρο υβριδικό κινητήρα υδρογόνου

Η Ferrari έχει προχωρήσει στη κατάθεση διπλώματος ευρεσιτεχνίας για έναν υβριδικό εξακύλινδρο σε σειρά κινητήρα που τροφοδοτείται με υδρογόνο. Τα σχέδια παρουσιάζουν μια πληθώρα...
Autoblog.gr