Νέους επενδυτές βρήκε η Formula E, ο CEO της θέλει την Tesla στους αγώνες

Σχετικά άρθρα

Formula E

Το νεοσύστατο, ηλεκτρικό πρωτάθλημα της FIA, η Formula E, δεν έχει καταφέρει να συγκεντρώσει πάνω της το οπαδικό ενδιαφέρον που θα ήθελαν οι υπεύθυνοι, καθώς οι περισσότεροι βρίσκουν ανιαρούς αγώνες με μονοθέσια που παράγουν τραγικό «ήχο». Όταν, όμως, το χρήμα μιλά, τα πράγματα είναι διαφορετικά για τις εταιρείες, καθώς κάποιοι βλέπουν πως το μέλλον της ηλεκτρικής ενέργειας ως καύσιμο είναι λαμπρό.

Γι’ αυτό, λοιπόν, η Formula E αποτελείται από αρκετές ομάδες και οδηγούς, και το ενδιαφέρον κάποιων εταιρειών για το άθλημα είναι μεγάλο. Έτσι, το ηλεκτρικό πρωτάθλημα απέκτησε δύο νέους μετόχους, τις Liberty Global και Discovery Communications. Όπως εύκολα μπορεί να γίνει αντιληπτό, οι δύο αυτές εταιρείες θα φροντίσουν να κάνουν γνωστό το άθλημα, απλώς προβάλλοντάς το.

Ο CEO της Formula E, Alejandro Agag, όντας χαρούμενος από την εξέλιξη αυτή, οδήγησε για πρώτη φορά μονοθέσιο στην ζωή του, συγκεκριμένα τη Spark-Renault SRT_01E, στην πίστα του Miami. Ο Agag επιμένει να λέει πως θέλει να δει την Tesla στους αγώνες, όμως γνωρίζει ότι ο Elon Musk είναι κατά των αγώνων και δεν μπορείς εύκολα να του αλλάξεις γνώμη, αν και λέει ότι θα προσπαθήσει.

Bonus! Δες και τον επίσημο ύμνο της Formula E. Δεν θα τον σχολιάσω. Το αφήνω πάνω σου!

https://www.youtube.com/watch?v=JtGSbEjd0L8&feature=youtu.be

ΠηγήFormula E

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Tesla Model 3 Performance με 517 άλογα

Η Tesla παρουσίασε σήμερα την γρήγορη έκδοση του ανανεωμένου Model 3, το Model 3 Performance. Είναι το ισχυρότερο Model 3 που έχει κατασκευάσει η...