O CEO της Porsche είναι πολύ μεγάλος ηλικιακά για να αναλάβει τα ηνία του VW Group

Σχετικά άρθρα

Matthias Muller martin winterkorn (1)

Ο Martin Winterkorn ο νυν CEO της Volkswagen θα βγει στη σύνταξη το 2016 και ποιος θα είναι αυτός που θα τον αντικαταστήσει; Ανάμεσα στα ονόματα που έχουν ακουστεί βρίσκεται και το όνομα του Matthias Muller, του CEO της Porsche, με το Automotive News με έκθεση του να αναφέρει πως ο Muller, ο οποίος πρόσφατα ανέλαβε μια θέση στο διοικητικό συμβούλιο του VW Group, δεν θα είναι υποψήφιος μιας και αρκετά μεγάλος ηλικιακά για να αναλάβει τα ηνία του Group.

Ο Muller είναι 62 ετών σήμερα και άμα αποχωρήσει ο Winterkorn το 2016, θα έχει γίνει ήδη 63 ετών, με το Group να πιστεύει πως η μεταξύ τους διαφορά των 6 ετών δεν οδηγεί “σε μια αλλαγή γενιάς του CEO “. Μπορεί τελικά ο Winterkorn να μην αποχωρήσει του χρόνου, με φήμες να αναφέρουν πως ίσως παραμείνει στη θέση του ως το 2018 για ολοκληρώσει το πρόγραμμα “Strategy 2018”.

Άλλα ονόματα που φημολογούνται έντονα πως θα αναλάβουν την θέση του CEO της VW είναι οι Andreas Renschler, Rupert Stadler και Jason Torchinsky.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Volkswagen ID.Code Concept

Η Volkswagen στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το ID.Code Concept, ένα νέο πρωτότυπο SUV που μας δείχνει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία που θα έχουν...

Διέρρευσε η sedan έκδοση του VW Passat, μόνο για την Κίνα

Η ένατη γενιά του VW Passat έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι στην Ευρώπη, αποκλειστικά διαθέσιμη ως estate. Ωστόσο, η κινεζική αγορά έχει διαφορετικές προτιμήσεις,...