Γυρίσματα νέας ταινίας του James Bond: Η Aston Martin DB10 driftάρει, η Jaguar C-X75 παραλίγο να την τρακάρει και ο Daniel Craig χτυπάει το κεφάλι του

Σχετικά άρθρα

368018

Σχεδόν κάθε μέρα κυκλοφορούν και νέα videos από τα γυρίσματα της νέας ταινίας του James Bond, Spectre στη Ρώμη και σήμερα βλέπουμε τις λήψεις μια στροφής, όπου η Jaguar C-X75 καταδιώκει την Aston Martin DB10.

Από το video απολαμβάνουμε τον εκλπληκτικό ήχο των βρετανικών supercars, με το πιο ενδιαφέρον της υπόθεσης να είναι η παρολίγο σύγκρουση των δύο αυτοκίνητων, όπως φαίνεται στο 0:35 του video. Φυσικά και εδώ, στις σκηνές καταδίωξης, τα αυτοκίνητα δεν τα οδηγούν οι αστέρες του Χόλιγουντ, αλλά κασκαντέρ που κάθονται σε έναν ειδικό κλωβό στην οροφή των αυτοκινήτων.

Παρόλα αυτά, σε μια από τις σκηνές των γυρισμάτων, ο Daniel Craig καθώς οδηγούσε το αυτοκίνητο, έπεσε σε μια μεγάλη τρύπα των ιταλικών δρόμων και εξαιτίας του περιορισμένου χώρου της Aston Martin χτύπησε το κεφάλι του αρκετά, με αποτέλεσμα να σταματήσουν τα γυρίσματα και να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Κατά τ’άλλα, όπως ξέρεις, υπάρχουν τουλάχιστον τέσσερα Jaguar C-X75 για τις ανάγκες των γυρισμάτων, με το σενάριο να θέλει τα δύο αυτοκίνητα, να κοντράρονται στους δρόμους γύρω από το Βατικανό, γύρω από το Κολοσσαίο αλλά και δίπλα από τον ποταμό Τίβερη.

Να θυμίσω πως τον Δεκέμβριο του 2014, είχαν κλαπεί πέντε Range Rover αξίας 800.000 ευρώ, από την παραγωγή της νέας ταινίας του James Bond, η οποία θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 6 Νοεμβρίου του 2015. Σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο Sam Mendes, ενώ τον ρόλο του James Bond θα τον υποδυθεί για ακόμη μια φορά ο Daniel Craig. Στο καστ των ηθοποιών βρίσκονται επίσης οι Ralph Fiennes, Ben Whishaw, Naomie Harris, Rory Kinnea, Christoph Waltz, Léa Seydoux, Monica Bellucci, David Bautista και Andrew Scott.

ΠηγήYouTube

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Όσοι είναι θυμωμένοι ή λυπημένοι έχουν περισσότερες πιθανότητες να τρακάρουν

Οι οδηγοί έχουν σχεδόν δέκα φορές περισσότερες πιθανότητες να εμπλακούν σε τροχαίο ατύχημα όταν οδηγούν θυμωμένοι, λυπημένοι, κλαίγοντας ή όντας συναισθηματικά ταραγμένοι. Επιπλέον, υπάρχει σχέση...

Οι ευρωπαϊκές αυτοκινητοβιομηχανίες ζητούν νέα στρατηγική από την ΕΕ ώστε να γίνουν ξανά ανταγωνιστικές

Με τις πωλήσεις των ευρωπαϊκών αυτοκινητοβιομηχανιών να μειώνονται και τα γραφειοκρατικά εμπόδια να αυξάνονται, οι αυτοκινητοβιομηχανίες της Γηραιάς Ηπείρου ζητούν μια νέα ευρωπαϊκή στρατηγική...