Η McLaren θέλει τη Sauber για δεύτερη ομάδα της Honda

Σχετικά άρθρα

Sauber

Παρόλο που υπήρχαν συζητήσεις για τη συνεργασία της Red Bull με τη Honda για το 2016, η ιαπωνική εταιρεία απέκλεισε οποιοδήποτε τέτοιο σενάριο. Βέβαια, τα λόγια του Christian Horner είναι αινιγματικά, καθώς επιλέγει να μην αναφερθεί στο όνομα του κινητήρα, ωστόσο έχει ξεκαθαρίσει πως ο κινητήρας αυτός έχει βρεθεί και έχουν πέσει οι υπογραφές.

Η FIA και ο Bernie Ecclestone θέλουν να δουν συνεργασία της Honda και με άλλες ομάδες, αλλά η McLaren δεν το αφήνει να συμβεί αυτό, τουλάχιστον όχι όσον αφορά τις κορυφαίες. Για το μέσον και το πίσω μέρος του grid δεν έχει πρόβλημα, αφού πληροφορίες θέλουν τον Ron Dennis να δει τη Sauber με το  ιαπωνικό power unit.

Η Sauber τώρα χρησιμοποιεί τους ανταγωνιστικούς κινητήρες της Ferrari, όμως η επί κεφαλής της ομάδας, Monisha Kaltenborn, δεν αρνείται να αποκλείσει τίποτα για το μέλλον.

Monisha Kaltenborn

Έγινε πολλή συζήτηση για τους κινητήρες στη συνάντηση όταν ήμασταν όλοι εκεί (εννοεί την F1 Commission). Και στο πλαίσιο αυτό συζητήσαμε μια επιλογή σαν κι αυτή, κοιτώντας περισσότερο στο παρελθόν και το τι έγινε. Επίσης, συζητήσαμε και ποια είναι η κατάσταση με τους κινητήρες, και είπαμε ότι είμαστε δεσμευμένοι τώρα, αλλά θα πρέπει πάντα να κρατάς όλες τις επιλογές σου ανοιχτές. Αυτό ήταν μαζί με μία μεγαλύτερη δημόσια συζήτηση για τους κατασκευαστές των κινητήρων που πρέπει να προμηθεύουν περισσότερες ομάδες.

Έχουμε μια μακροχρόνια σχέση με τη Ferrari, είναι μια καλή σχέση. Αλλά, κανένας δε γνωρίζει τι θα γίνει σε δύο, τρία ή τέσσερα χρόνια. Υπήρχε μια ιδέα που σκεφτόμασταν, ίσως να έχουμε Honda κινητήρα. Δεν ήρθε και μας πλησίασε η Honda, αλλά ήταν επειδή μας ρώτησε ο Kamui Kobayashi. Μη με ρωτάτε αν ήταν πέρυσι ή πρόπερσι, αλλά έτσι έγινε.

ΠηγήMotorsport

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Φήμες θέλουν την Mercedes να υπέγραψε με τον Carlos Sainz

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής Gazzetta dello Sport η Mercedes επέλεξε τον Carlos Sainz ως αντικαταστάτη του Lewis Hamilton, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο, με τον...

Επίσημο: Η Formula 1 ανακοίνωσε το πρόγραμμα των 24 αγώνων για το 2025

Αρκετά νωρίς φέτος, η Formula 1 αποκάλυψε το ημερολόγιο για τη σεζόν του 2025, με το Παγκόσμιο Συμβούλιο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού της FIA να εγκρίνει...