Η Honda αποκλείει τη συνεργασία με τη Red Bull

Σχετικά άρθρα

Red Bull Racing

Μέχρι πρόσφατα η είχε συνομιλίες με τη Honda η Red Bull Racing μήπως και τελικά η αυστριακή ομάδα αγοράζει κινητήρες από τους Ιάπωνες, καθώς ο χρόνος τελειώνει και η λύση ακόμα δεν έχει βρεθεί για την ομάδα του Milton Keynes. Η πιθανότερη λύση δεν είναι αυτή της Honda, αλλά ενός κινητήρα που θα δοθεί από τη Renault, αλλά δε θα έχει επάνω το λογότυπο των Γάλλων.

Η McLaren θέλει να έχει την αποκλειστική συνεργασία με τη Honda, διότι πιστεύει ότι μόνο έτσι θα μπορέσει να βρει τον δρόμο για την κορυφή, μια άποψη που την οδηγεί στο βέτο. Ο Yasuhisa Arai, επί κεφαλής της Honda Motorsport, πιστεύει πως τα πάντα έχουν τελειώσει στο χρονικό σημείο που βρισκόμαστε και δεν μπορούν τώρα να δώσουν κινητήρες, ακόμα κι αν το ήθελαν πραγματικά.

Νομίζω ότι είναι πολύ αργά. Ακόμα και αν τους δώσουμε τώρα κινητήρες, είναι πολύ αργά. Πάντα είμαστε επικεντρωμένοι στη McLaren-Honda, καθώς είναι η εργοστασιακή ομάδα και δεν υπάρχει αλλαγή σε αυτό.

Yasuhisa Arai

Έναν χρόνο θα κλείσει η McLaren με τη Honda στο επόμενο Grand Prix, στο Abu Dhabi, στις 29 Νοεμβρίου. Η βρετανική ομάδα και ο ιάπωνας κατασκευαστής θέλουν καλή εμφάνιση, ώστε να αποδείξουν πόσο έχει βελτιωθεί η MP4-30 μέσα στη σεζόν, κάτι που σίγουρα δε φαίνεται όσον αφορά την ανταγωνιστικότητα, αν εξαιρέσουμε μερικούς καλούς αγώνες, αλλά όχι τη Βραζιλία, εκεί που η ομάδα του Woking ήταν πολύ αργή· ή οι άλλοι ήταν τρομακτικά γρήγοροι.

Είμαστε ακόμα πολύ μακριά από τις κορυφαίες ή της μεσαίες ομάδες, αλλά θέλουμε να επιβεβαιώσουμε την πρόοδο που έχουμε κάνει σε όλη τη χρονιά. Ήδη η ομάδα γνωρίζει ποια είναι τα δυνατά και τα αδύναμα σημεία. Έτσι, θα βελτιώσουμε τα αδύναμα σημεία και θα πιάσουμε τις άλλες ομάδες. Ίσως, μετά από αυτό, να γίνουμε πιο δυνατοί και πολύ πιο ανταγωνιστικοί. Το concept είναι ήδη γνωστό, έτσι συζητηθεί κι έχει επιβεβαιωθεί.

ΠηγήAutosport

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η κατήγορος του Christian Horner έκανε επίσημη καταγγελία στη FIA

Νέο κεφάλαιο στην υπόθεση Christian Horner, με την γυναίκα κατήγορο να έχει κάνει επίσημη καταγγελία για τη συμπεριφορά του στη FIA, ενώ ετοιμάζεται να...

Charles Leclerc: Θέμα χρόνου η Ferrari να αμφισβητήσει την Red Bull

Ο Charles Leclerc πιστεύει ότι η Ferrari είναι η ομάδα που έχει βελτιωθεί περισσότερο φέτος, θεωρώντας πως είναι "θέμα χρόνου" να αμφισβητήσουν την κυριαρχία...

Τρέχει στο GP Αυστραλίας ο Carlos Sainz

Ο Carlos Sainz θα επιστρέψει στην ενεργό δράση μετά την επέμβαση για την αφαίρεση της σκωληκοειδίτιδας που έκανε το περασμένο Σάββατο, 9 Μαρτίου, στη...
Autoblog.gr