Κανείς δε μπορεί να αντισταθεί σε αυτή τη θωρακισμένη Alfa Romeo Alfetta

Σχετικά άρθρα

04alfetta

Διαβάζεις κατά καιρούς αρκετές προτάσεις για αγορές μεταχειρισμένων, αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος ότι καμία δεν έχεις εξετάσει σοβαρά για αγορά. Μέχρι τώρα, καθώς αυτή την Alfa Romeo Alfetta δεν θα μπορέσεις να αρνηθείς…μπορεί και ναι!

05alfetta

Σύμφωνα με την αγγελία, προερχόμενη από την Ολλανδία, το αυτοκίνητο είναι του 1984 και διαθέτει πλήρη θωράκιση, καθώς ανήκε και υψηλόβαθμο τραπεζικό στέλεχος, ο οποίος μάλλον φοβόταν και τη σκιά του. Σε όλα αυτά τα χρόνια έχει διανύσει 132.000 χλμ., καθώς τα τελευταία 12 χρόνια φυλαγόταν σε γκαράζ. Βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση, ενώ πρόσφατα ξανά βάφτηκε. Ο 2-λιτρος κινητήρας της αποδίδει 129 άλογα και κανονικά κινεί 1.130 κιλά, αλλά στην προκειμένη περίπτωση υπολογίζεται κοντά στα 1.800 κιλά…βάζει φωτιά στην άσφαλτο δηλαδή.

Και ενώ τα θωρακισμένα αυτοκίνητα τα τελευταία χρόνια είναι αρκετά διαδεδομένα, σίγουρα πριν 30 χρόνια θα ήταν αρκετά δύσκολο να τα βρεις, πόσο μάλλον μια Alfa. Αν αναρωτιέσαι για την τιμή της, μόλις €6.940. Ευκαιρία λέμε!!

Πηγήfocd.nl

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Tesla Model 3 Performance με 517 άλογα

Η Tesla παρουσίασε σήμερα την γρήγορη έκδοση του ανανεωμένου Model 3, το Model 3 Performance. Είναι το ισχυρότερο Model 3 που έχει κατασκευάσει η...