Την 4άδα βλέπει για το 2017 η Force India

Σχετικά άρθρα

Motor Racing - Formula One World Championship - United States Grand Prix - Race Day - Austin, USA

Με αρκετή ανυπομονησία περιμένουμε ήδη το 2017, όταν και τα βιβλία των κανονισμών της Formula 1 θα παρουσιάσουν για μία ακόμα φορά σημαντικές αλλαγές. Στόχος είναι το άθλημα να είναι ξανά πιο αγαπητό στον κόσμο, με ταχύτερα μονοθέσια και πιο ενδιαφέροντα Grand Prix, αλλά οι τεχνικές λεπτομέρειες δεν είναι ακόμα γνωστές, ωστόσο γνωρίζουμε ότι ο σχεδιασμός των μονοθεσίων θα είναι πιο επιθετικός.

Η μεθεπόμενη σεζόν δημιουργεί ταυτοχρόνως προσδοκίες και στους κατασκευαστές, οι οποίοι θέλουν να αδράξουν την ευκαιρία και να παρουσιαστούν ακόμα πιο ανταγωνιστικοί. Η Force India είναι μια ομάδα που έχει θετική χρονιά ανάπτυξης τα τελευταία χρόνια, και ο αναπληρωτής επί κεφαλής της, Bob Fernley, πιστεύει ότι έχουν το δικαίωμα να ονειρεύονται ακόμα και την 4η θέση για το 2017.

Με τους νέους κανονισμούς του 2017, είναι μαι συναρπαστική ευκαιρία, επειδή ο αεροδυναμικός μας εξοπλισμός είναι τώρα στα ίδια επίπεδα με των κορυφαίων ομάδων, έτσι γιατί να μην μπορούμε να έχουμε ένα ακόμα καλύτερο το 2017 και να κάνουμε το επόμενο βήμα;

Το B-Spec μονοθέσιο μας έδωσε τη δυνατότητα να αποδείξουμε ότι είμαστε ικανοί να τρέξουμε στα άκρα. Όλοι θα ξεκινήσουν από ένα λευκό φύλλο χαρτιού, κι εμείς δε θα πρέπει να κυνηγάμε. Θα είμαστε στο ίδιο επίπεδο όταν ξεκινάμε. Το 2017 θα είναι ένα εντελώς νέο παιχνίδι.

Τα νέα μονοθέσια που θα παρουσιαστούν τον επόμενο μήνα θα είναι εξέλιξη των φετινών. Η ινδική ομάδα έχει αρκετά υψηλούς στόχους για την επόμενη σεζόν, με τον Fernley να πιστεύει τώρα πως η Force India θα πρέπει να δημιουργήσει τις κατάλληλες βάσεις και να τα δώσει όλα για το 2017.

Όλα έχουν να κάνουν με την εδραίωση το 2016 και να δώσουμε στον εαυτό μας την καλύτερη δυνατή πλατφόρμα για να ένα ανταγωνιστικό αυτοκίνητο το 2017. Η εδραίωση της ομάδας είναι το κλειδί, και στη συνέχεια να προσπαθήσουμε για το μονοθέσιο του 2017. Προσωπικά, πιστεύω ότι πρέπει να καταβάλεις την ελάχιστη δυνατή προσπάθεια στο 2016 και τη μέγιστη δυνατή στην εξέλιξη του μονοθεσίου για το 2017.

ΠηγήAutosport

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...