H VW επεκτείνει το πρόγραμμα αποζημιώσεων των πελατών της στις Η.Π.Α

Σχετικά άρθρα

vw michael horn

Ο πρόεδρος και CEO της Volkswagen Αμερικής, Michael Horn, από το Detroit όπου βρέθηκε για την έκθεση αυτοκινήτου, δήλωσε στο Reuters πως η εταιρία του επεκτείνει το πρόγραμμα αποζημίωσης των πελατών της, οι οποίοι οδηγούν ένα από τα μοντέλα που περιλαμβάνονται στο σκάνδαλο των εκπομπών.

Η VW θα προσφέρει πλέον και το πακέτο αποζημίωσης στους ιδιοκτήτες των Touareg και των υπολοίπων μοντέλων που φορούν τον 3.0 TDI κινητήρα. Έτσι και αυτοί θα πάρουν επιπλέον των 500 δολαρίων που δίνουν οι αντιπροσωπείες και μια Visa κάρτα δώρου ύψους 500 δολαρίων, καθώς και δωρεάν οδική βοήθεια για τρία χρόνια. Οι ιδιοκτήτες θα πρέπει να επισκεφθούν έναν ειδικό site, όπου θα πρέπει να συμπληρώσουν τον αριθμό πλαισίου του αυτοκινήτου τους, των διανυθέντων χιλιομέτρων, καθώς και τα προσωπικά τους στοιχεία.

Στις σχετικές ειδήσεις περίπου 5.000 Ολλανδοί προχώρησαν σε μήνυση κατά της VW λόγω του σκανδάλου εκπομπών ρύπων, αξιώνοντας από την VW αποζημιώσεις, ύψους από €3.000 έως €6.000. Η δίκη θα ξεκινήσει στις 19 Απριλίου.

Για να διαβάσεις τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το σκάνδαλο της Volkswagen πάτησε εδώ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Volkswagen ID.Code Concept

Η Volkswagen στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το ID.Code Concept, ένα νέο πρωτότυπο SUV που μας δείχνει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία που θα έχουν...

Διέρρευσε η sedan έκδοση του VW Passat, μόνο για την Κίνα

Η ένατη γενιά του VW Passat έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι στην Ευρώπη, αποκλειστικά διαθέσιμη ως estate. Ωστόσο, η κινεζική αγορά έχει διαφορετικές προτιμήσεις,...