Το BMW M Laptimer και με GoPro

Σχετικά άρθρα

BMW M Laptimer Go Pro (1)

H BMW ανακοίνωσε πως η εφαρμογή M Laptimer από το καλοκαίρι θα συνεργάζεται και με κάμερες GoPro. Η ανανεωμένη έκδοση θα προσθέσει την επιλογή GoPro trab στο μενού του iDrive, δίνοντας στους οδηγούς την δυνατότητα να έχουν πρόσβαση σε διάφορες λειτουργίες, μεταξύ των οποίων και live μετάδοσης της εικόνας της GoPro.

Υπάρχουν έξι προκαθορισμένες ρυθμίσεις (Leisure Drive Facing Out, Night Driving, Sport Drive Facing Out, Drive Camera Facing In, Winding Road Time-lapse, Straight Road Time-lapse) με το μενού του iDrive να δείχνει την ισχύ του σήματος του Wi-Fi, το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας της κάμερας, καθώς και το κουμπί ενεργοποίησης της κάμερας. Τα video θα αποθηκεύονται όχι μόνο στην μνήμη της GoPro, αλλά και στο smartphone του ιδιοκτήτη, σε μορφή χαμηλής ανάλυσης για να το δει αργότερα, παράλληλα με τον χάρτη μέσω της εφαρμογής BMW M Laptimer.

Η εφαρμογή Laptimer συνεργάζεται με κάμερες GoPro HERO 3 και νεότερες όπως και με iPhone 4S και νεότερα μοντέλα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...