Έρχεται το νέο Noble M600 Speedster

Σχετικά άρθρα

noble-m600-speedster

H Noble προετοιμάζει πυρετωδώς το νέο της Speedster, το οποίο έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο πρόσφατο Goodwood Festival of Speed. Βασισμένο στο περσινό πρωτότυπο, διαθέτει μικρές σχεδιαστικές διαφορές, κυρίως στο πίσω μέρος, με σκοπό την καλύτερη ψύξη του κινητήρα που εδράζεται στο κέντρο. Επίκεντρο της σιλουέτας του νέου Noble, η Targa αφαιρούμενη μεταλλική οροφή, η οποία αφαιρείται και τοποθετείται μέσα σε 30 δευτερόλεπτα, αλλά δυστυχώς δεν διαθέτει χώρο αποθήκευσης, έτσι σε μια ξαφνική καταιγίδα, ο οδηγός πρέπει να συμβιβαστεί με την οροφή από μουσαμά.

Πηγή δύναμης ο V8 κινητήρας των 4,4 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 650 ίππους και συνδυάζεται με ένα σειριακό αυτόματο κιβώτιο, το οποίο υπόσχεται κορυφαία αίσθηση και μεγάλες «συγκινήσεις» στο δρόμο. Ανάλογα με την ζήτηση από το κοινό, οι άνθρωποι της Noble σχεδιάζουν και την ύπαρξη μιας χειροκίνητης έκδοσης. Αναλυτικά οι επιδόσεις δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα, αλλά η τελική του νέου Noble αναμένεται να ξεπερνά τα 320 χλμ/ώρα.

Μετά την ολοκλήρωση και των δοκιμών ασφαλείας, το Noble θα είναι διαθέσιμο στην αγορά με τιμή κοντά στις £220.000 (€266.000).

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...