Η καλύτερη κόντρα του κόσμου [2016]

Σχετικά άρθρα

711990

Το Motor Trend είναι για 6η χρονιά παρέμεινε πιστό στο ραντεβού του με την καλύτερη κόντρα στον κόσμο. 10 είναι τα αυτοκίνητα από διαφορετικές κατηγορίες που στέκονται το ένα δίπλα στο άλλο και ο στόχος είναι ένας και μοναδικός: ο καλύτερος δυνατός χρόνος στο 1/4 του μιλίου ή αν θέλεις στο 400άρι.

Τα αυτοκίνητα που συμμετέχουν φέτος είναι τα εξής: Acura NSX, Aston Martin V12 Vantage S, Audi R8 V10 Plus, BMW M4 GTS, Chevrolet Camaro SS 1LE, Dodge Viper ACR, Ford Mustang Shelby GT350R, Jaguar F-Type SVR, McLaren 570S, Mercedes-AMG GT S, Nissan GT-R, Porsche 911 Carrera S και Dodge Charger SRT Hellcat. Οι διαφορές στη δύναμη είναι σημαντικές σε κάποιες περιπτώσεις, συνεπώς είναι λογικό να μη στοχεύουν όλοι οι διεκδικητές στην πρώτη θέση.

Είναι πραγματικά απαγορευτικό να γράψω τον νικητή της κόντρας, αλλά το μόνο που θα μαρτυρήσω είναι πως κάποιος κατάφερε να περάσει μπροστά μετά από τα πρώτα μέτρα. Έπειτα από τον τίτλο του «Best Driver’s Car» για το 2016, πάμε να δούμε και την καλύτερη κόντρα!

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...
Autoblog.gr