Volkswagen Golf facelift: Αυτό είναι!

Σχετικά άρθρα

vw-golf-2017-facelift-leaked-photos-1

Επίσημο: Volkswagen Golf facelift

Αύριο το μεσημέρι η Volkswagen θα παρουσιάσει επίσημα το ανανεωμένο Golf, αλλά ήδη διέρρευσαν φωτογραφίες του.

vw-golf-2017-facelift-leaked-photos-3

vw-golf-2017-facelift-leaked-photos-4 vw-golf-2017-facelift-leaked-photos-2

Το ανανεωμένο μοντέλο που ήδη το έχεις δει από φωτογραφίες που έχουν διαρρεύσει, σχεδιαστικά δεν φαίνεται να έχει μεγάλες διαφορές, με μια από αυτές να είναι η προαιρετική τοποθέτηση full LED φωτιστικών σωμάτων, κάτι που σήμερα γινόταν μόνο στο ηλεκτρικό e-Golf. Ελαφριάς έκτασης επανασχεδιασμένοι είναι και οι προφυλακτήρες, με τις όποιες διαφορές να εντοπίζονται πολύ δύσκολα.

vw-golf-2017-facelift-leaked-photos-8

Στο εσωτερικό υπάρχουν νέες ταπετσαρίες και χρωματισμοί, με τον πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων, δανεισμένος από το Passat να προστίθεται στον προαιρετικό εξοπλισμό του, μαζί με το head-up display.

vw-golf-2017-facelift-leaked-photos-9

Η κεντρική κονσόλα προέρχεται σχεδόν αυτούσια από το Golf R Touch concept, στην οποία κυριαρχεί μια τεραστίων διαστάσεων οθόνη αφής (μάλλον 9,2″) του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Είναι τόσο μεγάλη που φαίνεται να έχουν μετακινηθεί προς τα πάνω και οι αεραγωγοί του συστήματος κλιματισμού, και θα είναι λογικά διαθέσιμη σε ακριβότερα επίπεδα εξοπλισμού.

vw-golf-2017-facelift-leaked-photos-5 vw-golf-2017-facelift-leaked-photos-6

Φαίνεται να έχει 16:9 ανάλυση, με τα κουμπιά αφής να βρίσκονται μόνο στην αριστερή πλευρά, και πλησίον του οδηγού. Επίσης, θα διαθέτει τεχνολογία ελέγχου με χειρονομίες, που είδαμε στην φετινή CES.

vw-golf-2017-facelift-leaked-photos-7

Μηχανικά θα υπάρχουν TSI και TDI κινητήρες με τους 1.500 κ.εκ κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου που θα αντικαταστήσουν τους 1.4 TSI και 1.6 TDI, να είναι έτοιμοι από την επόμενη χρονιά. Την live παρουσίαση του μοντέλου μπορείς να την δεις στο ακόλουθο video.

https://www.youtube.com/watch?v=XxWrSoPCKhE&feature=youtu.be

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Volkswagen ID.Code Concept

Η Volkswagen στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το ID.Code Concept, ένα νέο πρωτότυπο SUV που μας δείχνει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία που θα έχουν...

Διέρρευσε η sedan έκδοση του VW Passat, μόνο για την Κίνα

Η ένατη γενιά του VW Passat έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι στην Ευρώπη, αποκλειστικά διαθέσιμη ως estate. Ωστόσο, η κινεζική αγορά έχει διαφορετικές προτιμήσεις,...