Ο Ogier δοκίμασε σήμερα το νέο Ford Fiesta WRC 2017

Σχετικά άρθρα

5c4bfc975420c61842aa3936507ad9c5

Δύο 24-ώρα μετά την δοκιμή του Toyota Yaris WRC, ο τετράκις παγκόσμιος πρωταθλητής, Sebastian Ogier, δοκίμασε σήμερα το νέο “όπλο” της M-Sport για το 2017.

Ο 33-χρονος Γάλλος, μαζί με τον συνοδηγό του, Julien Ingrassia, κάθισαν σήμερα το πρωί στο bucket του Ford Fiesta WRC, το οποίο οδήγησαν στο δάσος Rheola, της Ουαλίας. Παρόν ήταν ο διευθυντής και ιδιοκτήτης της M-Sport, Malcolm Wilson, μαζί με τον τεχνικό διευθυντή, Christian Loriaux, καθώς και τον οδηγό, Ott Tanak, ο οποίος λέγεται ότι θα είναι επίσημος για την επόμενη χρονιά με την Ford.

Δεν υπήρχε καμία επίσημη δήλωση μετά την ολοκλήρωση της επαφής του Ogier, από καμία πλευρά, ενώ εκτιμάται ότι ο Γάλλος οδήγησε το αυτοκίνητο για περίπου 50 χλμ.

Σύμφωνα με το Autosport, το οποίο επικαλείται άνθρωπο που ήταν στο τεστ, αυτός είπε:

Φάνηκε ότι το τεστ πήγε πολύ καλά. Η γλώσσα του σώματος μεταξύ όλων ήταν πολύ θετική. Ο Sebastien οδήγηση την ειδική με ένα αυτοκίνητο δρόμου, και μετά με το αγωνιστικό με το οποίο βρήκε γρήγορα ανταγωνιστική ταχύτητα.

Έδειχνε πολύ άνετος και και μάλιστα μπήκε μέσα και έκανε κάποιες αλλαγές στην ανάρτηση. Σε κάποιο σημείο έμοιαζε σαν κανονικό τεστ δοκιμών.

Πηγήautosport

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...