Επιστρατεύει τον Massa η Williams;

Σχετικά άρθρα

felipe-massa

Στις 13 Νοεμβρίου, ο Felipe Massa αποχαιρετούσε τους Βραζιλιάνους φιλάθλους που βρέθηκαν στο Interlagos για τον τελευταίο αγώνα του εντός της πατρίδας του. Ο 35χρονος ήταν πολύ συγκινημένος στο τέλος της αγωνιστικής του καριέρας στη Formula 1, όμως τα πράγματα μπορεί τελικά να αλλάξουν.

Υπεύθυνος γι’ αυτό είναι ο Nico Rosberg, ο οποίος ανακοίνωσε πως αποχωρεί από τη Formula 1, αφού ήθελε να κατακτήσει απλώς ένα πρωτάθλημα και όχι πέντε, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε. Ο αντικαταστάτης του δεν έχει ακόμα βρεθεί, με τη Mercedes να θέλει τον Valtteri Bottas, αλλά η Williams ξέρει πως δεν μπορεί να αλλάξει και τους δύο οδηγούς της εν όψει του 2017.

Φαίνεται, όμως, πως η αντίσταση των Βρετανών μπορεί να καμφεί αν ο Massa επιστρέψει στο Grove. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες της γαλλικής εφημερίδας L’Equipe, ο Βραζιλιάνος βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την ομάδα, ώστε να αντικαταστήσει τον Bottas αν αυτός τελικά καταλήξει στη Mercedes.

Η ομάδα του Brackley δείχνει να θέλει πολύ τον Φινλανδό, γι’ αυτό και προσφέρει έκπτωση €10 εκατομμυρίων, αλλά η Williams θέλει να αυξήσει το ποσό και να το φτάσει κοντά στο συνολικό κόστος, που είναι κοντά στα €17 εκατομμύρια για το 2017, αφού δε θα πρέπει να ξεχνάμε πως υπάρχει μείωση στην τιμή των power unit από το 2017.

ΠηγήL'Equipe

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η RB17, το hypercar της Red Bull, θα αποκαλυφθεί στο Goodwood

H Red Bull Advanced Technologies, θυγατρική της αυστριακής εταιρίας, ετοιμάζει ένα επικό hypercar, το οποίο θα ονομαστεί RB17. Η RB17 θα φέρει τη σχεδιαστική...

Η Ferrari δοκίμασε νέους θόλους στους τροχούς στο Fiorano

Η ομάδα της Ferrari δοκίμασε σήμερα ένα νέο, πιο επιθετικό προστατευτικό σύστημα για το σπρέι νερού στη βρεγμένη πίστα του Fiorano, μετά την αποτυχημένη...