Ακόμη ένα υψηλόβαθμο στέλεχος της Fiat Chrysler Automobiles, ο επικεφαλής σχεδιασμού, Ralph Gilles, σε πρόσφατη συνέντευξή του, δήλωσε πως πιστεύει ότι οι αυτοκινητοβιομηχανίες θα πρέπει να συνεργαστούν προκειμένου να αναπτύξουν από κοινού αυτόνομη τεχνολογία, κίνηση που θα μειώσει κατά πολύ το κόστος ανάπτυξης, κάτι που μεταφράζεται σε περισσότερα κέρδη.

Ο Giles συμπλήρωσε πως η ηλεκτροδότηση των αυτοκινήτων, πλέον έχει επηρεάσει τον σχεδιασμό τους, μιας και οι ηλεκτροκινητήρες, επιτρέπουν στους σχεδιαστές να τοποθετήσουν τους τροχούς πιο κοντά στα άκρα του αυτοκινήτου, λόγω της έλλειψης των παραδοσιακών κινητήρων εσωτερικής καύσης. Τέλος, είπε πως παρότι σήμερα οι αισθητήρες υπερήχων, οι κάμερες υπερ-υψηλής ανάλυσης και τα ραντάρ, είναι συστήματα που τα συναντάμε μόνο στα ακριβά αυτοκίνητα πολυτελείας, μέσα στα επόμενα χρόνια θα βρουν τον δρόμο τους και στα entry-level αυτοκίνητα.

  • sijune50

    Καλα αυτοι μιλαμε παρακαλανε για συνεργασια αλλιως δεν βγαινουν τα κουκια,παρακαλανε ολες τις αυτοκινητοβιομηχανιες και ολα τα group να συνεργαστουν μαζι τους.