Μπορεί να έχει ήδη διαρρεύσει το Challenger Demon, η Dodge όμως συνεχίζει το teasάρισμα του, και καθώς μας δίνει ένα video για τα ειδικά ελαστικά που θα φοράει το αυτοκίνητο. Αυτά έχουν κωδικό NT05R και θα διαθέτουν το λογότυπο του αυτοκινήτου στο προφίλ τους, με τα street-legal drag ελαστικά της Nitto να ανήκουν στον βασικό εξοπλισμό του αυτοκινήτου. Οι διαστάσεις τους θα είναι 315/40, σε ζάντες 18 ιντσών, με το πλάτος των τελευταίων να αγγίζει τις 11 ίντσες, σε όλους τους τροχούς.

Η Dodge αναφέρει ότι ο συνδυασμός από μαλακό, κολλώδες καουτσούκ και η νέα σχέση μετάδοσης θα κάνει το Demon να έχει περίπου 15% μεγαλύτερη επιφάνεια επαφής του ελαστικού, πάνω από διπλάσια πρόσφυση, και περίπου μια αύξηση 18% τόσο του μετατροπέα ροπής όσο και τους πίσω άξονα πολλαπλασιασμού ροπής. Με λίγα λόγια θα είναι γρήγορο, αλλά μάλλον μόνο στην ευθεία.

Το αυτοκίνητο θα διαθέτει μια μεγάλη εισαγωγή αέρα στο καπό, που ονομάζεται Air Grabber, η οποία καλύπτει έκταση 290,3 τετραγωνικών εκατοστών και παρέχει τον απαιτούμενο αέρα στον κομπρεσοράτο V8 κινητήρα του αυτοκινήτου. Περισσότερες λεπτομέρειες γι’αυτό μπορείς να διαβάσεις εδώ.