Στην έκθεση της Γενεύης η Mercedes θα παρουσιάσει την E-Class Cabriolet, όπως και ένα πρωτότυπο της τετραθέσιας AMG GT4 που θα παρουσιαστεί στην αγορά το 2019. Η cabrio έκδοση της νέας E-Class, ξεχωρίζει από την sedan έκδοση λόγω της έντονα κεκλιμένης γραμμής της οροφής, των διαφορετικών πίσω φωτιστικών σωμάτων και της πιο λεπτής σιλουέτας του πίσω μέρους, με την αναδιπλούμενη οροφή να είναι υφασμάτινη. Και αυτή, όπως η E-Class Coupe, θα κατασκευαστεί πάνω στην MRA πλατφόρμα και κίνηση θα παίρνει από τους ίδιους κινητήρες της E-Class Sedan.

Το πρωτότυπο τετραθέσιο μοντέλο της AMG θα τοποθετηθεί απέναντι από την Porsche Panamera, ενώ αναμένεται στην αγορά το 2019. Το μοντέλο θα κυκλοφορήσει με όνομα GT 4 και κίνηση θα παίρνει από τον V8 4,0-λίτρων κινητήρα της E63 AMG που θα προσφέρεται σε δύο εκδόσεις. Φέρει κωδική ονομασία X290 και θα βασίζεται σε μια διαφορετική πλατφόρμα από αυτή που χρησιμοποιεί η AMG GT. Εικάζεται πως θα κάνει χρήση της MRA πλατφόρμας, που χρησιμοποιούν οι C63, E63 και S63, θα κάνει χρήση ελαφριών υλικών, όπως το αλουμίνιο και χάλυβα υψηλής αντοχής, προκειμένου να κρατηθεί όσο γίνεται χαμηλά το συνολικό βάρος.

Η κίνηση θα μεταφέρεται σε όλους τους τροχούς, αλλά θα έχει drift mode, σαν και αυτό της νέας E63. Επίσης ίσως εξοπλίζεται με έναν μικρό ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 20 ίππων, τοποθετημένο στο κιβώτιο ταχυτήτων, που θα παρέχει μια μικρή αύξηση της ιπποδύναμης για σύντομο χρονικό διάστημα.

Στο περίπτερο της Mercedes στη Γενεύη θα βρίσκονται και οι G650 Landaulet, E63 S Wagon, GT C Roadster Edition 50, C63 S Cabriolet Ocean Blue Edition και C43 Coupe Performance Studio Package.