Ο Alonso στοχεύει στο τριπλό στέμμα των motorsports

Σχετικά άρθρα

Στα motorsports υπάρχουν πολλοί και διάφοροι τίτλοι που μπορεί να κερδίσει κάποιος. Ανάμεσα σε όλους αυτούς υπάρχει και ένας ανεπίσημος, το λεγόμενο Τριπλό Στέμμα των Motorsports (triple Crown of Motorsports).

Αυτός ο άτυπος τίτλος λοιπόν “απονέμεται” σε όποιον έχει καταφέρει να κερδίσει το Grand Prix του Μονακό, τον αγώνα Indy 500 στην Ινδιανάπολη και τις 24 ώρες του Le Mans. Και πόσοι έχουν καταφέρει να τον κερδίσουν μέχρι σήμερα; Μόλις ένας, συγκεκριμένα ο Graham Hill ενώ ο Juan Pablo Montoya είναι ο μόνος ενεργός οδηγός που έχει κατακτήσει 2 από τους 3 αγώνες (του λείπει το Le Mans).

Αν θέλω να θεωρούμαι ο κορυφαίος και πιο πετυχημένος οδηγός στον κόσμο πρέπει να κατακτήσω το τριπλό στέμμα. Αν δεν το καταφέρω φέτος θα πρέπει να το κάνω τον επόμενο χρόνο.

Η McLaren μέσω του Zak Brown δήλωσε πως θα στηρίξει τον Ισπανό δις πρωταθλητή της F1 το 2018, αν επιχειρήσει κάτι τέτοιο.

Υπενθυμίζουμε πως ο Αλόνσο φέτος δεν θα αγωνιστεί στο Μονακό για να τρέξει στον Indy 500, με τον Jenson Button να τον αντικαθιστά για το συγκεκριμένο Grand Prix, ενώ και οι φήμες για τη συνέχεια της καριέρας του μετά τον ολοκλήρωση του συμβολαίου του στο τέλος του 2017 οργιάζουν.

https://www.youtube.com/watch?v=dLhUW1yPa_A

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...