Επεισόδιο 4ο σχετικά με την δικαστική διαμάχη της Waymo, της εταιρίας της Google που ασχολείται με το αυτόνομο πρόγραμμα και την Uber, με την πρώτη να υποστηρίζει πως η Uber έχει επωφεληθεί από τα αρχεία που έχει κλέψει ο Anthony Levandowski από την Google, με την Waymo να κατηγορεί την Uber πως έχει δημιουργήσει και έχει κρύψει μια συσκευή LiDAR που βασίζεται στη τεχνολογία της.

Η Google κατηγορεί τον Anthony Levandowski ο οποίος σύμφωνα με τον κολοσσό του διαδικτύου, της έκλεψε 14.000 απόρρητα αρχεία του αυτόνομου προγράμματος οδήγησης της και στη συνέχεια ίδρυσε την δική του εταιρία, την Ottο, την οποία εξαγόρασε η Uber για 680 εκατ. δολάρια, με την Google να κατηγορεί και την τελευταία πως καταχράστηκε τα δικά της απόρρητα αρχεία, προκειμένου να εξελίξει το αυτόνομο πρόγραμμα οδήγησης της.

Η Uber δήλωσε πως ο Anthony Levandowski , έχει απομακρυνθεί από τα καθήκοντά του διευθυντή του αυτόνομου προγράμματος της, αλλά ξεκαθαρίζει πως δεν το έχει απολύσει. Απλά δεν θα συμμετέχει σε κανένα project της Uber σε ότι έχει να κάνει με την τεχνολογία LiDAR. Ο Levandowski θα συνεχίσει να εργάζεται σε άλλα project του αυτόνομου προγράμματος της Uber, όπως και στην ανάπτυξη λογισμικού. Την θέση του Levandowski την πήρε ο Eric Meyhofer, ο επικεφαλής του Advanced Technologies Group, που εντάχθηκε στο δυναμικό της Uber τον Ιανουάριο του 2015.