Οδηγός στο New Jersey σταμάτησε στη μέση του δρόμου για να…περάσει καλά με τον εαυτό του

Σχετικά άρθρα

Λίγο η τρέλα, λίγο το άγχος, και λίγο η επήρεια ναρκωτικών (PCP), είχε σαν αποτέλεσμα ο Ismael Esquilin να παρκάρει -εν ώρα αιχμής- την Πέμπτη το απόγευμα το Dodge του στη μέση του Lincoln Tunnel και να αυνανιστεί.

Το συγκεκριμένο τούνελ στο New Jersey είναι ένα από τα πιο πολυσύχναστα των Η.Π.Α., με τον 48-χρονο οδηγό να είχε σταματήσει στον δρόμο, έχοντας αναμμένη την μηχανή. Όταν έφτασε στο σημείο η αστυνομία, βρήκαν τον Esquilin να σκίζει τα ρούχα του, και “να κάνει μια αηδιαστική πράξη”, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος της Port Authority, Joe Pentangelo.

Οι αστυνομικοί βρήκαν στο αυτοκίνητο έναν γυάλινο σωλήνα (bong), καθώς και PCP, κατηγορώντας τον Esquilin για οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών, απερίσκεπτη οδήγηση, κατοχή ναρκωτικών και παρεμπόδιση τη κυκλοφορία, αν και πιστεύω σε αυτή την περίπτωση η απερίσκεπτη στάθμευση ταιριάζει καλύτερα, από την απερίσκεπτη οδήγηση.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...