Μερικές μέρες πριν από το Βρετανικό Grand Prix, η Formula 1 επισκέπτεται το Λονδίνο, εκεί που βρίσκονται χιλιάδες άνθρωποι για να παρακολουθήσουν από κοντά τα μονοθέσια του κορυφαίου μηχανοκίνητου αθλητισμού, από το παρόν και το παρελθόν. Η Liberty Media αποφάσισε να μεταδώσει το event ζωντανά, κάτι που δύσκολα θα συνέβαινε με το προηγούμενο καθεστώς.

Χωρίς ένα νέο συμβόλαιο, το τελευταίο Βρετανικό Grand Prix στο Silverstone θα πραγματοποιηθεί το 2019, κάτι που ίσως να ανοίγει την πόρτα, ώστε να έχουμε αγώνα στη βρετανική πρωτεύουσα, κάτι που προσωπικά δε θα ήθελα, διότι είμαι υπέρμαχος των Grands Prix σε καθαρόαιμες πίστες. Από τους τωρινούς οδηγούς, το παρών δε θα δώσει ο Lewis Hamilton, ο οποίος βρίσκεται στη Μύκονο, παρόλο που σε λίγες μέρες αγωνίζεται εντός της πατρίδας του.

  • ασχετο…….το 1000ρι οκταβια διαβαζω πως δηλωνουν οτι εχει καταναλωση 4.8/100…οταν διαβαζαμε χθες..οτι στο μελλον θα τα κανουν υβριδικα τα groupata για να εχουν πραγματικη καταναλωση 4.8 !!!!!!! χοχοχοχοχοχοχοο

    • Renesis1

      Το πόσταρες σε λάθος άρθρο.. :))) Δεν πειράζει συμβαίνουν αυτά, την είχα πάθει παλαιότερα και εγώ.. Δεν είμαστε ακόμα ζεν μάστερ στο multitasking! https://img.memecdn.com/do-you-even-multitask-bro_o_2726737.jpg

    • Αχαχαχαχα !!! Δεν σνοιγω πλέον πολλές καρτέλες … Με το μαμημενο σκρολινγκ πήγε στο παρακάτω αρθρο και δεν το πήρα γραμμή !!!! ????

  • η μακλαρεν για καλο και κακο .. εφερε ενα παλιο μοντελο .. μην σπασει κανενας κινητηρας και γινει ρομπα …