Μια Lamborghini Centenario στα χρώματα της ΑΕΚ χαρίζει εκκωφαντικές μελωδίες

Σχετικά άρθρα

Με τις παραδόσεις της Centenario να έχουν ξεκινήσει εδώ και κάποιους μήνες, ένας τυχερός Ολλανδός παρήγγειλε την δικιά του στον συγκεκριμένο χρωματικό συνδυασμό. Προφανώς και δεν είναι οπαδός της ΑΕΚ, καθώς σύμφωνα με τις φτωχές μου γνώσεις για το Ολλανδικό ποδόσφαιρο, τα ίδια χρώματα έχουν οι ομάδες της Roda και της Vitesse, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να υπάρχει κάποια σχέση με το ποδόσφαιρο.

Όπως και να έχει, το αυτοκίνητο αποτελεί μια ειδική έκδοση της ιταλικής εταιρίας, για να γιορτάζει τα 100 χρόνια από την γέννηση του ιδρυτή της, Feruccio. Το όνομα της στα ισπανικά σημαίνει εκατονταετηρίδα και θα κατασκευαστεί σε 40 κομμάτια (20 coupe και 20 cabrio), Έγινε αμέσως sold out με τον κάθε ιδιοκτήτη να δίνει το ποσό των 1,75 εκατ. ευρώ προ φόρων για να την αποκτήσει.

Βασίζεται στην Aventador και φορά τον V12 ατμοσφαιρικό κινητήρα 6,5-λίτρων, όπου για την περίσταση αποδίδει 770 άλογα με 700 Nm ροπής. Η δύναμη στέλνεται σε όλους τους τροχούς και τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 2,8 δευτερόλεπτα (2,9 δευτ. η Roadster), τα 0-300 χλμ/ώρα σε 23,5 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα μεγαλύτερη των 350 χλμ/ώρα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...