Ο Knight Rider επιστρέφει με πρωταγωνιστή τον David Hasselhoff

Σχετικά άρθρα

Αν γεννήθηκες την δεκαετία του ’70 και του ΄80, η μουσική αυτή σε σημάδεψε.

Καλά κατάλαβες. Μιλάμε για την διάσημη σειρά Knight Rider, στην οποία πρωταγωνίστησε ο David Hasselhoff, οδηγώντας τον ΚΙΤΤ. Παρότι πριν μερικά χρόνια οι Αμερικάνοι έκαναν μια προσπάθεια αναβίωσης της σειράς, αλλά το sequel με πρωταγωνιστή τον Justin Bruening δεν κέρδισε τις εντυπώσεις και έτσι κόπηκε μετά από μόλις 2 σεζόν (2008-2009), με τα 17 επεισόδια να γυρίζονται από τα προγραμματισμένα 22.

Ωστόσο, ο Hasselhoff σε πρόσφατη συνέντευξή του δήλωσε πως ήδη βρίσκεται σε συνομιλίες με τον σκηνοθέτη James Gunn του Gurdians Of The Galaxy, προκειμένου ο Mike και ο KITT να ξαναμπούν στις ζωές μας. Όπως είπε:

Έχω ήδη συζητήσει με τον James κάποιες ιδέες και είναι πολύ θετικός, αλλά δεν θα ήθελα να μοιάζει με το Baywatch και το 21 Jump Street. Αυτές οι ταινίες έχασαν αυτό το κάτι που είχαν και πρέπει να σεβόμαστε τους fans.

ΠηγήCinemablend

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υποχώρησαν κατά 5,2% οι πωλήσεις νέων αυτοκινήτων στην Ευρώπη τον Μάρτιο

Μειωμένες κατά 5,2% ήταν οι πωλήσεις νέων επιβατικών αυτοκινήτων στην ΕΕ τον Μάρτιο. Συγκεκριμένα πουλήθηκαν 1.031.875 νέα αυτοκίνητα έναντι 1.089.017 τον Μάρτιο του 2022,...

Γερμανία: Κόπηκαν οι επιδοτήσεις, μειώθηκαν οι πωλήσεις των ηλεκτρικών

Ο απότομος τερματισμός των κρατικών επιδοτήσεων είχε ως αποτέλεσμα οι πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων να μειωθούν κατά 14,1% στη Γερμανία το πρώτο τρίμηνο του έτους,...