Θέλει να φύγει από την Renault o Kubica

Σχετικά άρθρα

Νομίζω ότι μόνο τα επίσημα δελτία τύπου απομένουν για να ανακοινώσουν ότι ο Carlos Sainz Jr. υπέγραψε στην γαλλική ομάδα για το 2018, μια κίνηση που θα ξεκινήσει ένα μεγάλο ντόμινο ενεργειών, και μεταξύ άλλων θα σημάνει ότι η συνεργασία μεταξύ McLaren και Honda έφτασε στο τέλος της, με την βρετανική ομάδα να έχει power units της Renault για το 2018.

Με την μετακόμιση του 23-χρονου Ισπανού στην γαλλική ομάδα, αυτός θα πλαισιώσει τον Nico Hulkenberg, που πήγε φέτος εκεί με πολυετή συμφωνία. Έτσι, οποιοδήποτε όνειρο του Robert Kubica για επιστροφή στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού με την γαλλική ομάδα, πάει άμεσα στον κάλαθο των αχρήστων.

Και αυτό, παρότι είχε δημιουργηθεί μεγάλος ντόρος τις προηγούμενες εβδομάδες, καθώς συμμετείχε στις δοκιμές εξέλιξης της ομάδας στην πίστα της Βουδαπέστης στα μέσα του καλοκαιριού. Οι εξελίξεις, όμως, φαίνεται να τον αναγκάζουν να αλλάξει πλάνο, και γι’αυτό ζήτησε να μείνει ελεύθερος από τη Renault, σπάζοντας το βραχυπρόθεσμο συμβόλαιό του, έτσι ώστε να ψάξει να βρει άλλη ομάδα για τη νέα σεζόν. Και το αίτημα του, φέρεται να έγινε δεκτό από τους Γάλλους.

Το ερώτημα που προκύπτει είναι σε ποια ομάδα θα μπορούσε να πάει, με την λίστα του να έχει τη Williams, που ακόμα δεν έχει ανακοινώσει τίποτα για τη νέα σεζόν, ενώ υπάρχει και η προοπτική της Sauber, με την οποία ο Πολωνός βρίσκεται σε επικοινωνία.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...