Οι ιδιοκτήτες της Aston Martin Valkyrie θα μπορούν να παραμετροποιήσουν τα πάντα

Σχετικά άρθρα

Η Aston Martin έχει παρουσιάσει σχεδόν την τελική έκδοση παραγωγής της Valkyrie και ο Marek Reichman, δήλωσε πως οι 150 ιδιοκτήτες της θα μπορούν να κάνουν το αυτοκίνητο κόστους 2,6 εκατ. δολαρίων όπως το έχουν φανταστεί. Οι ιδιοκτήτες θα μπορούν να επιλέξουν π.χ το χρώμα που επιθυμούν, τα υλικά για το εσωτερικό, όπως επίσης την ανακλαστικότητα του χρώματος του σώματος και των ζαντών.

Η βρετανική εταιρία αφού λάβει τα στοιχεία αυτά, θα δημιουργήσει μια μινιατούρα του μοντέλου, σε κλίμακα 1:18 και θα το στείλει στον ιδιοκτήτη προκειμένου να δει αν θέλει να αλλάξει κάτι. Η διαδικασία αυτή επαναλαμβάνεται μέχρις ότου ο πελάτης μείνει 100% ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα. Σύμφωνα με τον Reichman, ήδη ένας πελάτης έχει δοκιμάσει 10 διαφορετικές αποχρώσεις ενός χρώματος.

Το κάθισμα του οδηγού θα είναι μοναδικό, αναλόγως τα χαρακτηριστικά του οδηγού, με τις ζώνες ασφαλείας να είναι τεσσάρων σημείων. Η Aston Martin θα σαρώνει τρισδιάστατα το σώμα του οδηγού, προκειμένου να δημιουργήσει το κάθισμα του ανάλογα με τον δικό του σωματότυπο. Αυτό σημαίνει πως αν κάποιος ιδιοκτήτης χάσει ή πάρει βάρος, τότε δεν θα κάθεται σωστά στο κάθισμα και θα χρειαστεί να ξαναγίνει 3D σάρωση για να δημιουργηθεί ένα νέο κάθισμα.

Η βρετανική εταιρία θα παίρνει τα μέτρα κάθε τυχερού ιδιοκτήτη για να φτιάξει το κάθισμα, και μετά θα τοποθετηθεί στην σωστή θέση τα πεντάλ και το τιμόνι. Το κάθισμα είναι μέρος του carbon monocoque πλαισίου, έχοντας πάνω του τα σφουγγάρια, μια υλοποίηση που πρωτοσυναντήσαμε στην Lamborghini Sesto Elemento.

Οι παραδόσεις της Valkyrie θα ξεκινήσουν από το 2019, με τον Reichman να λέει πως το αυτοκίνητο έχει αρκετό χώρο στο εσωτερικό. Όπως είπε, χώρεσε μέσα του η διάσημη τενίστρια Serena Williams ενώ ήταν έξι μηνών έγκυος. Αναλυτικές λεπτομέρειες για την Valkyrie μπορείς να διαβάσεις εδώ.

ΠηγήBloomberg

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Aston Martin ανακαλεί 3.639 DBX

Η Aston Martin προχωρά στην ανάκληση 3.639 DBX για τρία διαφορετικά προβλήματα. Το πρόβλημα που επηρεάζει τα περισσότερα αυτοκίνητα, 2.902 συγκεκριμένα, έχει να κάνει...

Επίσημο: Νέος CEO της Aston Martin ο Adrian Hallmark, που φεύγει άμεσα από Bentley

Με μια ξαφνική κίνηση, το διοικητικό συμβούλιο της Aston Martin ανακοίνωσε σήμερα τον διορισμό του Adrian Hallmark ως τον νέο εκτελεστικό διευθυντή και διευθύνοντα...

O κος “Εφιάλτης στη Κουζίνα” αγόρασε μια Aston Martin Valour

Ο διάσημος Βρετανός μάγειρας Gordon Ramsay κατέχει μια αξιοζήλευτη συλλογή αυτοκινήτων όπου ανάμεσά τους συναντάμε τα: LaFerrari Aperta, LaFerrari, F12tdf, 550 Maranello, 360 Modena,...