Η Lamborghini teasάρει την Urus, δείχνοντας μας την LM002

Σχετικά άρθρα

Η Lamborghini συνεχίζει το teasing της Urus η οποία θα παρουσιαστεί επίσημα στις 4 του Δεκέμβρη στην έδρα της ιταλικής εταιρίας στο Sant’Agata Bolognese και στο video αυτό μας δείχνει τον προκάτοχο του νέου της μοντέλου, την LM002. Η Lamborghini δηλώνει:

Η Lamborghini Urus επαναπροσδιορίζει τις δυνατότητες, δημιουργώντας μια δική της κλάση: πρωτοφανής απόδοσης SUV, πολυτέλεια και ευελιξία, με το χαρακτηριστικό δυναμικό DNA σχέδιο ενός σπορ αυτοκίνητου της Lamborghini.

Θα έχει εξαιρετική δύναμη και ροπή, ξεχωριστό σχεδιασμό και πολύ σημαντικό παρουσιαστικό. Παράλληλα θα προσφέρει εξαιρετικές δυνατότητες εκτός δρόμου.

Το αυτοκίνητο θα φορά τον ολοκαίνουργιο twin-turbo V8 κινητήρα 4,0-λίτρων, με απόδοση 650 άλογα. Η κίνηση θα μεταφέρεται σε όλους τους τροχούς μέσω ενός κιβωτίου με μετατροπέα ροπής, και όχι διπλοσύμπλεκτο, με την Urus να παρουσιάζεται στα τέλη του χρόνου, με τα πρώτα αυτοκίνητα να κυκλοφορήσουν το πρώτο τρίμηνο του 2018.

Για την Lamborghini, η Urus δεν είναι σημαντική για την βιωσιμότητα της, αλλά έχει μεγάλες προσδοκίες από αυτήν, καθώς το 2018 αναμένει να κατασκευάσει 1.000 αυτοκίνητα, έτσι ώστε να αγγίξει τις 3.500 αυτοκίνητα το 2019, τότε που θα παρουσιαστεί και η υβριδική της έκδοση.

Η Lamborghini πλέον δεν κατέχει το ρεκόρ του ταχύτερου αυτοκινήτου παραγωγής στο Nurburgring με την Huracan Performante (χάνοντας το από την Porsche 911 GT2 RS), και με την Urus δεν ενδιαφέρεται να πάρει το αντίστοιχο του ταχύτερου SUV στη Πράσινη Κόλαση. Και αυτό γιατί το ιταλικό SUV θα μπορεί να καλύπτει ένα ευρύτερο φάσμα καθηκόντων, όχι απλώς να είναι το ταχύτερο SUV στο Nurburgring.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Στις 2 Μαΐου τα αποκαλυπτήρια του Renault Symbioz

Από τις αρχές του έτους η Renault έχει γνωστοποιήσει ότι ετοιμάζει ένα μεσαίο crossover, το οποίο θα ονομαστεί Symbioz. Σήμερα, η γαλλική εταιρία ανακοίνωσε...

Ακραίο bodykit για την Lamborghini Revuelto από την Keyvany

Η Keyvany έχει ετοιμάσει ένα ακραίο bodykit για την Lamborghini Revuelto. Το ονομάζει Keytoro και αποτελείται από νέους προφυλακτήρες, νέο καπό, πλαϊνές ποδιές, αεροτομή,...

Lamborghini Urus SE με 800 άλογα

H Lamborghini παρουσίασε την plug-in υβριδική έκδοση της Urus, που την έχει ονομάσει Urus SE. Το αυτοκίνητο διαθέτει επανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα, ελαφρώς διαφορετικούς προφυλακτήρες,...

Την Δευτέρα 29 Απριλίου η παρουσίαση των ανανεωμένων Cupra Formentor και Leon

Τις ανανεωμένες εκδόσεις των Formentor και Leon θα παρουσιάσει Cupra την Δευτέρα 29 Απριλίου, με τα αυτοκίνητα να υιοθετούν τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της...