Η Alfa Romeo ετοιμάζει νέο hatchback και νέο σπορ μοντέλο

Σχετικά άρθρα

Η Alfa Romeο θέλει μέχρι το 2021 να έχει στη γκάμα της 9 μοντέλα και ανάμεσα σε αυτά θα είναι το νέο hatchback που θα αντικαταστήσει την Giulietta, αλλά ένα νέο σπορ μοντέλο.

Αρχικά θα παρουσιαστεί το μεγάλο SUV και σύμφωνα με τον Roberto Fedeli, επικεφαλής μηχανικός της Alfa Romeo, η ιταλική εταιρία “πρέπει να δημιουργήσει ένα μοντέλο στη C κατηγορία και ένα πραγματικό σπορ αυτοκίνητο, προκειμένου να ολοκληρωθεί η γκάμα της”.

Επί του παρόντος δεν έχει παρθεί η απόφαση για το κατά πόσο το μοντέλο που θα αντικαταστήσει την Giulietta θα χρησιμοποιεί μια κοντύτερη έκδοση της πισωκίνητης πλατφόρμας Giorgio που χρησιμοποιούν μέχρι σήμερα η Giulia και η Stelvrio. Πριν μήνες, ο πρώην επικεφαλής της φίρμας, Harald Wester, είχε δηλώσει ότι κάτι τέτοιο -η μετάβαση στην πισωκίνηση– δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένη,

Σχετικά με το νέο σπορ μοντέλο. Ο Fedeli είπε πως μετά την παρουσίαση της ανανεωμένης 4C, η οποία θα φορά νέο κινητήρα, η Alfa Romeo θα πρέπει να αποφασίσει αν θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί το carbon πλαίσιο ή αν θα επιλέξει κάτι άλλο, ενώ θα εξετάσει και τους κινητήρες με τους οποίους θα προσφέρεται το μοντέλο. Ο Fedeli δεν ξεκαθάρισε αν το νέο σπορ μοντέλο θα είναι ο αντικαταστάτης της 4C ή ο αντικαταστάτης της Brera που θα προσφέρεται τόσο σε coupe όσο και spider έκδοση, αλλά είπε πως θα προσφέρεται μονάχα με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

Το πότε τα συγκεκριμένα μοντέλα θα κυκλοφορήσουν στην αγορά είναι κάτι που για την ώρα δεν είναι γνωστό.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα