Εκτός από τον Hennessey, και ο Callaway παρουσίασε το πακέτο βελτίωσης για το θηριώδες GMC Yukon Denali. Από το εργοστάσιο το αμερικάνικο SUV προσφέρεται μόνο με τον V8 6,2-λίτρων κινητήρα, απόδοσης 420 ίππων με 623 Nm ροπής, που συνδυάζεται με ένα νέο 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο.

Με την τοποθέτηση του πακέτου SC560, ο αμερικάνικος βελτιωτικός οίκος αυξάνει την απόδοση του κινητήρα στα 560 άλογα, μέσω του GenThree κομπρέσορα και ενός TripleCooled intercooler, το οποίο αρχικά είχε εξελιχθεί για την Callaway Corvette. Ακόμα, ο οίκος τοποθετεί ανοξείδωτη εξάτμιση και νέο σύστημα διαχείρισης του κινητήρα, ενώ πατάει σε ζάντες από 20 έως 22 ίντσες.

Ο Callaway προσφέρει το Handling Package, το οποίο περιλαμβάνει πιο σφιχτές αντιστρεπτικές και νέα ελατήρια, που μειώνουν την απόσταση από το έδαφος κατά 5 εκατοστά. Τέλος, το πακέτο Le Mans GT Brake προσθέτει αλουμινένιες δαγκάνες, με “πνευστούς’ δίσκους 380 χλστ.

Το αυτοκίνητο των φωτογραφιών κοστίζει 120.000 δολάρια, με το Callaway SC560 Supercharged πακέτο να πωλείται για 17.995 δολάρια.