Ο Pascal Wehrlein επιστρέφει στο DTM

Σχετικά άρθρα

Το 2016, ο Pascal Wehrlein έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του, μπαίνοντας στη Formula 1, οδηγώντας για λογαριασμό της Manor. Πέρυσι, ο Γερμανός μεταπήδησε στο Hinwil της Ελβετίας, εκεί όπου βρίσκεται η έδρα της Sauber. Η πορεία του 23χρονου στο κορυφαίο μηχανοκίνητο άθλημα διακόπηκε όταν η ελβετική ομάδα ανακοίνωσε πως ο Charles Leclerc θα πάρει τη θέση του το 2018.

Έτσι, ο Wehrlein έμεινε ουσιαστικά άνεργος, ωστόσο σήμερα επιβεβαίωσε πως θα επιστρέψει στο DTM, οδηγώντας και πάλι για τη Mercedes. Ο Γερμανός έγινε ευρέως γνωστός από τη συγκεκριμένη κατηγορία, καθώς κατέκτησε το πρωτάθλημα το 2015, συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον ομάδων της Formula 1.

Ο ίδιος δηλώνει ικανοποιημένος από την επιστροφή του στο DTM, βλέποντας ως πρόκληση τα νέα αγωνιστικά του θεσμού, ανυπομονώντας να μπει ξανά στην πίστα.

Έχω φανταστικές αναμνήσεις από το DTM, όχι μόνο για τον τίτλο μου το 2015, αλλά και λόγω του ισχυρού πνεύματος στην ομάδα και των πολλών ωραίων εμπειριών με τα παιδιά. Παρακολουθούσα στενά το DTM κατά τη διάρκεια της θητείας μου στη Formula 1 και ήμουν σε μερικούς αγώνες, υποστηρίζοντας την ομάδα.

Τα πράγματα έχουν αλλάξει πολύ στο DTM από τον τελευταίο μου αγώνα, στο Hockenheim το 2015. Αλλά, μου αρέσουν οι προκλήσεις και δεν μπορώ να περιμένω για να πατήσω στην πίστα με το νέο μας αυτοκίνητο. Οι πρώτες δοκιμές αργούν ακόμα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

H Subaru ανανεώνει το αγωνιστικό BRZ Cup Car Basic

Από το 2013 η Subaru διαθέτει στη γκάμα της αποκλειστικά στην αγορά της Ιαπωνίας μια έκδοση του BRZ έτοιμη για χρήση εντός πίστας, όταν...

H Hyundai παρουσιάζει το αγωνιστικό Ioniq 5 eN1 Cup

Τέσσερις μήνες μετά την προεπισκόπηση η Hyundai αποκάλυψε το Ioniq 5 eN1 Cup, με το μοναδικό αυτό ηλεκτρικό αγωνιστικό αυτοκίνητο να βασίζεται στο Ioniq...