McLaren 570GT MSO Black Collection

Σχετικά άρθρα

Η McLaren Special Operations παρουσιάζει την έκδοση Black Collection για την 570GT, η οποία θα βγει σε περιορισμένη παραγωγή 100 μονάδων. Το αυτοκίνητο είναι βαμμένο στο μαύρο Carbon Black χρώμα από την MSO Bespoke παλέτα. Ακόμα υπάρχουν μαύρα διακοσμητικά στον μπροστά προφυλακτήρα, στους αεραγωγούς, στις πλαϊνές ποδιές, στα ένθετα των θυρών, στον διαχύτη, στις πλαϊνές εισαγωγές αέρα, στην αεροτομή και στον πίσω διαχύτη.

Η 570GT MSO Black Collection διαθέτει την εξάτμιση τιτανίου, η οποία ζυγίζει 5 κιλά λιγότερο από την εργοστασιακή και παράγει 5 ντεσιμπέλ περισσότερα. Κανονικά κοστίζει 5.360 ευρώ και προσφέρεται με δύο διαφορετικούς χρωματισμούς στις απολήξεις (Nano Black και Nano Clear).

Τέλος, το αυτοκίνητο διαθέτει και το Sport Pack, το οποίο φέρει σκληρότερη ανάρτηση, διαφορετικές ρυθμίσεις στο σύστημα διεύθυνσης, όπως επίσης το ESP και την εξάτμιση της 570S, ενώ πατάει σε Pirelli P Zero Corsa ελαστικά, που “κρύβουν” τα carb0n-κεραμικά φρένα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μια street-legal McLaren Senna GTR στους δρόμους του Λονδίνου

Πριν 5 χρόνια η McLaren παρουσίασε την Senna GTR, ήτοι την έκδοση του μοντέλου που μπορεί να κινηθεί αποκλειστικά εντός πίστας. Η βρετανική εταιρία έβγαλε...