Μπορεί στο συγκεκριμένο video να θεωρείς πως θα δεις το μοντέλο που θα μπορέσει να νικήσει στην επιτάχυνση το Tesla Model S P100D, αλλά κάτι τέτοιο δεν θα γίνει.

Βλέπεις τα φθαρμένα ελαστικά του Demon δεν του επέτρεψαν να έχει την πρόσφυση που χρειάζεται σε δημόσιο δρόμο ώστε να ξεδιπλώσει την δύναμή του. Στα χαρτιά, το τετρακίνητο Tesla model S P100D είναι σε θέση να κάνει τα 0-96 χλμ/ώρα σε 2,28 δευτερόλεπτα, ενώ το πισωκίνητο Challenger Demon σε 2,3 δευτερόλεπτα.

 • Akis-F1 FAN

  Μπορεί να ακουστεί περίεργο αλλά το demon είναι πραγματικά ένα άχρηστο αμάξι. Πέρα απ’ ότι είναι σχεδιασμένο μόνο γα την ευθεία και στην πρώτη στροφή θα καταλήξει στα χωράφια θέλει και ιδανικές συνθήκες για να είναι γρήγορο. Εδώ με τόση προετοιμασία, λάστιχα μπαλόνια και αγωνιστικό καύσιμο και έμεινε τόσο πίσω από το tesla που θα έχανε και από τα περισσότερα supercars που δε χρειάζονται τίποτα απ’ αυτά και δεν έχουν και ξηλωμένα καθίσματα όπως το demon. Δηλαδή αυτό είναι κυριολεκτικά μόνο για να το φορτώσεις σε ένα trailer να πας σε dragstrip με ιδανικές συνθήκες να κάνεις το τέλειο πέρασμα να χαρείς που έκανες καλό χρόνο και μετά να το ξαναφορτώσεις να πας σπίτι.

  • πες τα γιατι εχω βαρεθει να τ γραφω !!!!

  • Akis-F1 FAN

   Χαχαχαχα μα πραγματικά !! Είναι καλό μόνο για κάτι τόσο συγκεκριμένο και σε τόσο συγκεκριμένες συνθήκες που πραγματικά είναι ΑΧΡΗΣΤΟ !

  • αντιθετα καταγουσταρω HELLCAT !!!

  • Akis-F1 FAN

   Hellcat ναι !! Γιατί δεν προσπαθεί να είναι σουπερ σε κάτι πετώντας στα σκουπίδια όλα τα υπόλοιπα…είναι καθαρόαιμο muscle car. Brutalιλα και όποιος γουστάρει.