GP Κίνας 2018, FP2: Στο νήμα Mercedes και Ferrari

Σχετικά άρθρα

FP2

Όπως και στο FP1, έτσι και στα δεύτερα ελεύθερα δοκιμαστικά, ο Lewis Hamilton σημείωσε την καλύτερη επίδοση. Ωστόσο, η διαφορά του τώρα από τον δεύτερο Kimi Raikkonen είναι μόλις 7 χιλιοστά του δευτερολέπτου, την ώρα που ο τρίτος Valtteri Bottas απέχει μόλις 33 χιλιοστά από τον team-mate του.

Στην τέταρτη θέση βρέθηκε ο Sebastian Vettel, ένα δέκατο πίσω από τον Hamilton, με τον Max Verstappen να ακολουθεί πέμπτος, όμως η διαφορά του από την κορυφή είναι 3,5 δέκατα. Μία θέση πιο κάτω ο Nico Hulkenberg, απέχοντας μισό δευτερόλεπτο από τη Red Bull. Ο Kevin Magnussen στην έβδομη θέση, δείχνοντας ότι η Haas μπορεί να ελπίζει σε κάτι καλό και στην Κίνα.

Ο Carlos Sainz είναι 8ος, μπροστά από τους Daniel Ricciardo και Fernando Alonso που συμπληρώνουν την πρώτη δεκάδα. Στα τελευταία δέκα λεπτά, η βροχή έκανε την εμφάνισή της, έτσι μερικοί οδηγοί έβαλαν τα ενδιάμεσα ελαστικά για μερικούς γύρους.

Το αυριανό FP3 θα ξεκινήσει στις 06:00 ώρα Ελλάδας.

Αποτελέσματα

Τα highlights

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...