Μετά το πρωινό teaser video η Dodge παρουσιάζει τα ανανεωμένα Challenger και Challenger SRT Hellcat, όπως και τη νέα κορυφαία έκδοση Challenger SRT Hellcat Redeye που αποδίδει 797 άλογα με 958 Nm ροπής από τον V8 6,2-λίτρο κομπρεσοράτο κινητήρα που συνδυάζεται με 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο με βελτιωμένο μετατροπέα ροπής.

O V8 κινητήρας έχει 25% βελτιωμένα μέρη, όπου ανάμεσά τους συναντάμε μεγαλύτερο κομπρέσορα, δυνατότερα πιστόνια και μπιέλες, όπως επίσης νέο σύστημα ψεκασμού και βελτιωμένο σύστημα λίπανσης. Η πίεση αυξήθηκε από τα 11,6 psi στα 14,5 psi, με το όριο περιστροφής να αυξήθηκε και αυτό, από τις 6.200 σ.α.λ στις 6.500 σ.α.λ.

Τα 0-96 χλμ/ώρα τα κάνει σε 3,4 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 327 χλμ/ώρα. Το 400αρι το κάνει σε 10,8 δευτ. με ταχύτητα εξόδου τα 211 χλμ/ώρα. Σε περίπτωση που αναρωτιέσαι τι κατανάλωση έχει το κτήνος, η Dodge αναφέρει πως με τέρμα γκάζι, καταναλώνει 5,4 λίτρα ανά λεπτό, ενώ μπορεί να αδειάσει το ρεζερβουάρ καυσίμου μέσα σε μόλις 11 λεπτά.

Το Challenger SRT Hellcat αποκτά και αυτό αυξημένη ιπποδύναμη μιας και πλέον αποδίδει 737 άλογα με 890 Nm ροπής. Επίσης διαθέτει διπλές εισαγωγές αέρα στο καπό.

Τα Challenger SRT Hellcat και R/T Scat Pack προσφέρονται και με το Widebody Package που αποτελείται από φαρδύτερα φτερά κατά 10 εκατοστά, από μαύρο σπόιλερ και από φαρδιά ελαστικά Pirelli P-Zero 305/35ZR20.

Παράλληλα η Dodge παρουσίασε και το ανανεωμένο Charger SRT Hellcat που αποκτά νέους προφυλακτήρες, νέο καπό, νέα αεροτομή και νέα χρώματα. Επίσης διαθέτει ορισμένα μέρη από το Demon, όπως το μεγαλύτερο intercooler, το Launch Assist, το Line Lock και το Torque Reserve.