Το BMW iX3 έχει ήδη 1.000 παραγγελίες, πριν καν παρουσιαστεί

Σχετικά άρθρα

Μπορεί ακόμα να μην έχει παρουσιαστεί η έκδοση παραγωγής του iX3 Concept, η BMW όμως άνοιξε την 1η Σεπτεμβρίου το βιβλίο παραγγελιών για την αμιγώς ηλεκτρική έκδοση της X3 στη Νορβηγία. Και όχι μόνο αυτό, έχουν ήδη βρεθεί περίπου 1.000 Νορβηγοί που έχουν παραγγείλει το αυτοκίνητο, δίνοντας μια προκαταβολή 15.000 NOK (€1.600).

Το αυτοκίνητο αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2020 και δεν θα διαφέρει πολύ από αυτό που βλέπεις στις φωτογραφίες. Μεταξύ των καινοτομιών που παρουσιάζονται στο iX3 είναι η πέμπτη γενιά της eDrive τεχνολογίας, της BMW. Ένα βασικό όφελος αυτής είναι η ομαδοποίηση του ηλεκτροκινητήρα, του κιβωτίου ταχυτήτων και των ηλεκτρονικών σε ένα νέο, ξεχωριστό στοιχείο ηλεκτρικής μετάδοσης κίνησης. Επιπλέον, το σύστημα κίνησης πέμπτης γενιάς περιλαμβάνει επίσης νέες και πιο ισχυρές μπαταρίες.

Αυτό το νέο πακέτο φέρνει σημαντικές εξελίξεις όσον αφορά τα χαρακτηριστικά απόδοσης, το εύρος λειτουργίας, το βάρος, και το packaging, που το κάνει εύκολο να τοποθετηθεί σε διάφορα μοντέλα. Πίσω από τη νέα ρηξικέλευθη μάσκα, υπάρχει ένας ηλεκτροκινητήρας απόδοσης 270 ίππων (200 kW), που συνδυάζεται με μια μπαταρία 70 kWh. Η BMW αναφέρει ότι αυτή του χαρίζει μια αυτονομία 400 χλμ., στον κύκλο WLTP, και φορτίζει μέσα σε μόλις 30 λεπτά, με ταχυφορτιστή 150-kW.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...