Νέο Ford Focus ST. Αυτό είναι!

Σχετικά άρθρα

Ο φωτογραφικός φακός έπιασε το νέο Ford Focus ST χωρίς το παραμικρό καμουφλάζ. Το μοντέλο διαθέτει νέο επιθετικό bodykit και μηχανικά θα εξοπλίζεται με τον 2,3-λίτρων τετρακύλινδρο Ecoboost turbo κινητήρα με άμεσο ψεκασμό, απόδοσης 280 ίππων.

Ο εν λόγω κινητήρας αποτελεί μια αναβαθμισμένη έκδοση του σημερινού Focus RS, έχοντα λύσει όλα τα θέματα αξιοπιστίας του εμφάνισε αυτός. Η κίνηση μεταφέρεται στον εμπρός άξονα, με το νέο Focus ST να είναι ελαφρύτερο από το σημερινό μοντέλο, κατά περίπου 60 κιλά.

Αρχικά, το Focus ST θα προσφέρεται αποκλειστικά με χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων, αλλά σε αυτό θα προστεθεί αργότερα και ένα αυτόματο, το οποίο η Ford ήδη εξελίσσει.

Αλλαγές υπάρχουν και στο πλαίσιο του μοντέλου για να γίνει αυτό πιο στιβαρό, ενώ το sport μοντέλο πατάει σε νέες, μεγαλύτερες ζάντες. Διαθέτει κόκκινες δαγκάνες φρένων και μεγάλους δίσκους.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...