Μόλις χθες ήρθε στο φως η είδηση πως ο Michael Schumacher δεν είναι πια κλινήρης, σύμφωνα με δημοσίευμα της Βρετανικής Daily Mail και σήμερα το γερμανικό Bravo, επικαλούμενο πηγές της οικογένειας, το κόστος της αποθεραπείας του Γερμανού ανέρχεται στις 55.000 ευρώ την εβδομάδα.

Μάλιστα αναφέρει πως ο Schumacher ίσως μεταβεί το επόμενο διάστημα σε μια εξειδικευμένη κλινική στο Ντάλας του Τέξας, ώστε να υποβληθεί σε ειδική αποκατάσταση κρανιοεγκεφαλικών παθήσεων.

Ο Mark Weeks, επικεφαλής της συγκεκριμένης κλινικής, δεν επιβεβαίωσε την είδηση, αλλά δήλωσε πως:

Έχουμε τεράστια εμπειρία και ικανότητα στην αποκατάσταση εγκεφαλικών βλαβών. Δεν υπάρχει αντίστοιχη κλινική στην Ευρώπη που να μπορεί να κάνει όσα κάνουμε εμείς.

Το Paris Match επικαλούμενο συγγενείς του Schumacher, αναφέρει πως ο ίδιος λαμβάνει θεραπεία καθημερινά από ένα επιτελείο 15 γιατρών και φυσικοθεραπευτών. H Mirror αναφέρει πως παρά τη βελτίωση της υγείας του ο Schumacher, ο Γερμανός θα γιορτάσει τα γενέθλιά του σε κλειστό κύκλο με την οικογένειά του.

Να σημειωθεί πως μέχρι αυτή τη στιγμή η οικογένεια του Schumacher ούτε έχει επιβεβαιώσει, αλλά ούτε έχει διαψεύσει τα παραπάνω δημοσιεύματα.