Η κάθε McLaren Speedtail θα είναι μοναδική

Σχετικά άρθρα

Η McLaren ανακοίνωσε πως κάθε μια από τις 106 Speedtail θα είναι μοναδική και δεν θα μοιάζει με καμία άλλη, μιας και το κάθε αυτοκίνητο θα είναι βαμμένο σε διαφορετικό χρώμα, θα έχει ξεχωριστά διακοσμητικά, ενώ θα έχει και διαφορετικές επενδύσεις στο εσωτερικό.

Για τον σκοπό αυτό η McLaren έχει δημιουργήσει τρεις συλλογές, τις Urbane, Visionary και Dynamic, προκειμένου να βοηθήσει τον κάθε ιδιοκτήτη της Speedtail να επιλέξει τα χρώματα που επιθυμεί. Η πρώτη εστιάζει στην εκλεπτυσμένη εμφάνιση με ήρεμες εξωτερικές αποχρώσεις, καθώς και διακριτικούς και δροσερούς εσωτερικούς τόνους. Η Visionary συλλογή προσφέρει πιο έντονες αποχρώσεις, ενώ η Dynamic έχει τολμηρά χρώματα.

Κάθε μία από τις τρεις συλλογές προσφέρει στους πελάτες της Speedtail την ευκαιρία να προσωποποιήσουν το αυτοκίνητό τους σε τέτοιο βαθμό ώστε να είναι μοναδικό.

Όλα τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα, όπως τα πάνελ του σώματος και του εσωτερικού μπορούν να είναι είτε σε σατινέ 1Κ ή σε γυαλιστερό 1Κ με γυμνό carbon, ενώ υπάρχουν επίσης μέρη από ανοδιωμένο αλουμίνιο. Οι εσωτερικές επιλογές περιλαμβάνουν ειδικές ηλεκτροχρωμικά τζάμια που κάνουν περιττά τα αλεξήλια, δέρματα nubuck και ανιλίνης, TPT carbon επιφάνειας και λευκό χρυσό 18 καρατίων με carbon.

Διάβασε επίσης

Επίσημο: McLaren Speedtail με τελική ταχύτητα 403 χλμ/ώρα

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μια street-legal McLaren Senna GTR στους δρόμους του Λονδίνου

Πριν 5 χρόνια η McLaren παρουσίασε την Senna GTR, ήτοι την έκδοση του μοντέλου που μπορεί να κινηθεί αποκλειστικά εντός πίστας. Η βρετανική εταιρία έβγαλε...