Η Lamborghini Huracan διαλύει σε κόντρα στην ευθεία το Honda NSX

Σχετικά άρθρα

Στην θεωρία και τα δύο συγκεκριμένα μοντέλα ανήκουν στην κατηγορία των supercars και είναι τετρακίνητα, στην πράξη όμως δεν είναι άμεσοι ανταγωνιστές, καθώς το ιαπωνικό αυτοκίνητο είναι υβριδικό.

Η Lamborghini Huracan φορά έναν ατμοσφαιρικό V10 κινητήρα, 5,2 λίτρων, που αποδίδει 610 άλογα και 560 Nm ροπής στις 5.600 σ.α.λ. Η κίνηση φτάνει και στους δύο άξονες, μέσα από ένα 7-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο και ζυγίζει 1.422 κιλά.

Από την άλλη, το Honda NSX φορά έναν twin-turbo V6 κινητήρα, 3,5 λίτρων, που αποδίδει -μαζί με τη βοήθεια των ηλεκτροκινητήρων- 580 άλογα και 645 Nm ροπής από τις 2.000 σ.α.λ.. Η κίνηση φτάνει και στους δύο άξονες, μέσα από ένα 9-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο, και ζυγίζει 1.847 κιλά.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ακραίο bodykit για την Lamborghini Revuelto από την Keyvany

Η Keyvany έχει ετοιμάσει ένα ακραίο bodykit για την Lamborghini Revuelto. Το ονομάζει Keytoro και αποτελείται από νέους προφυλακτήρες, νέο καπό, πλαϊνές ποδιές, αεροτομή,...

Lamborghini Urus SE με 800 άλογα

H Lamborghini παρουσίασε την plug-in υβριδική έκδοση της Urus, που την έχει ονομάσει Urus SE. Το αυτοκίνητο διαθέτει επανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα, ελαφρώς διαφορετικούς προφυλακτήρες,...